Question Производство на Speed

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Здравейте, аз съм нов тук и бих имал някои въпроси относно производството на Speed и се надявам, че някой би могъл да отговори на въпросите, защото все още не съм запознат с него.
1. Какъв процент чистота трябва да имат оцетът и сярната киселина?
2. Кое покритие може да се използва за набавяне на необходимите материали за производството?
3. Как мога да получа необходимите материали по ненатрапчив начин?
4. Как да изкарате нитрата на quicksilver II, след като сте го комбинирали с алуминий?
Ще бъда благодарен, ако някой с тези познания може да отговори на въпросите. Благодаря предварително.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Здравей, приятелю, преди всичко те приветствам в тази общност и голямо семейство, ако четеш, бързо ще намериш всички съмнения, които възникват, дори с малко търсене през менюто имаш много ръководства за производство на скорости, имаш дори супер подробни видеоклипове на процеса от началото до края... просто обиколи нашия форум и бързо ще намериш това, което търсиш. Скоро ще отговоря на въпросите ви.
Оцетната киселина работи хубаво с 60%минимална концентрация,а живачният хлорид работи Той е амалгамиран към алуминиевото фолио, така че въпросът ви няма смисъл или е погрешно зададен, нека обясня: живакът се прилепва към алуминиевото фолио, така че заедно имат силата да редуцират нитросъединението до амфетаминова основа. Що се отнася до сярната киселина, както всички реактиви, тя трябва да бъде 98-99% технически лабораторен клас, въпреки че тогава трябва да я разтворите, преди да я използвате, за да не изгорите продукта си и да подпишете добре солта. Надявам се, че успях да ви помогна и да изясня малко съмненията ви. но всички сме започнали, без да знаем, литературата и разбирането са важни в този свят, затова ви съветвам да четете много и да разбирате какво е необходимо, преди да направите нещо. Наздраве и добре дошли.

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Благодаря за приветствието и отговора. Той ми помогна много повече да го разбера! Другият въпрос е, какво за капак може да се използва, за да се получи инструментът и суровината, ако ще я купувам нормално и в интернет?