Извличане на PSE

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Здравейте, добри хора, бих искала да ми предложите някаква идея за моя проблем.
В моята страна вече нямаме "чисто" хапче псевдо, имаме Модафен.
Така че тези хапчета съдържат псевдо и ибупрофен.
Идеята ми е да извлека псевдоефекта с много студена вода, защото ибупрофенът не се разтваря в студена вода, но какво тогава?
Ако изпарявам водата, ще унищожа много добива, нали така?

Urake123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Бих искал да го знам и аз.

biotechwix

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Тетрахлоретилен

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Вашият съвет е да го разтворите в тетрахлоретилен ?

biotechwix

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
накиснете масата за хапчета с тетра, но знаете, че използвах тетра с онези хапчета, които съдържаха повидон.
Бтв, братко, аз съм само ниско ниво желаещ готвач, но ти не си наред с мисълта за накисване на хапчетата с вода.
можеш да го направиш в началото на 90-те години със стария Red Hot.
Спри, преди да изхвърлиш хапчетата.
също така трябва да бъде наистина интелигентен, ако проучиш техниките за почистване на pillz, защото имам впечатлението, че си отишъл за някои писания от ерата на подземния кошер.
студена вода.НЕ
имате нужда от разтворители и btw ако сте в ЕС можете да си поръчате от интернет белите 60s с цетиризин, които според моя опит са тези, които можете да извлечете
или 120 с повидон.

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Моля, помогнете ми, господине.
Здравейте, колеги химици. Днес донесох лекарство за простуда (капсула), съдържащо псевдоефедринов хидрохлорид. В една кутия има 8 капсули. Всяка капсула съдържа 90 mg псевдоефедрин, което е общо 0,72 грама. Цената му е много ниска - 1,5 щатски долара. Ето и съставките му: Всяка капсула съдържа 90 mg псевдоефедринов хидрохлорид. mg, хлорфенираминов малеат (хлорфенирамин) 4 mg. Помощните материали са: нишесте, захароза, хидроксипропил метилцелулоза, полимер на етилцелулоза, сух спрей материал Opadry yellow, сух спрей материал Opadry pink. Как мога да увелича екстракцията?
Моите собствени стъпки за екстракция са: отворете капсулата - накиснете в 99 % етанол - филтриране чрез изсмукване - изпарете филтрата до екстракта - добавете студена вода към екстракта (ще се появи лепило) - филтриране чрез изсмукване - регулирайте филтрата до алкално PH12+ и след това екстрахирайте, (ксилол ) Изсушете екстракта - след изсушаване минете в газ хлороводород (pH достига киселинност) - филтрирайте с изсмукване, за да получите бял псевдоефедринов хидрохлорид на прах. Но аз опитах няколко екстракции и получих само много малко псевдоефедрин. Има ли някакъв начин да се увеличи добивът?

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Моят метод може да извлече само 42% от добива. Не знам къде съм го пропуснал.

xile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
54
Проверете формата, в която се появяват pse и ibu в него. pse hcl е водоразтворим, ibu в нормална форма не е. Така че мисля, че може да се филтрира

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Да, знам, но хапчетата ми съдържат гадости, които се активират при използване на вода

stim2023

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Червеният 30mg генеричен PSE в САЩ беше извлечен чрез екстракция със сух разтворител от преди 5 дни, който след 3 изтегляния и обгазяване с HCL имаше нетно количество от 2,58gr (I кутия 96ct) CLEAN PSE hcl. Трикът е НУЛА ВОДА

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Благодаря на всички за всеки съвет, но все още съм отчаянһттр://....
biotechwix благодаря за sazing няма водаһттрѕ://.....знаете ли за някой легитимен уебсайт за ефедрин
Благодаря ви xile за съвета да използвате вода, но както казах, хапчетата ми ще се разрушат, ако използвам вода
и благодаря на stim2023 за sazing не вода, но zour американски хапчета съдържат onlz PSE и някои други пълнители.
Най-лошият ми кошмар е този ибупрофен xd

wael gano

Don't buy from me
Resident
Reaction score
41
Това е много просто. Всичко, което трябва да направите, е да отделите киселината от основата
Псевдоефедринът е амин
Ибупрофен - карбоксилна киселина
Смелете таблетките и ги разтворете във вода, след което направете воден разтвор от 25% натриев хидроксид и добавете малко, за да регулирате рН 12.
След това добавете толуол и извлечете псевдоефедриновата основа. Отделете толуола от водата. Сега имате основата, разтворена в толуола. Вкарайте в толуола газообразен хлороводород. Псевдоефедриновата хидрохлоридна сол ще се утаи.

View previous replies…

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Благодаря за отговора.
Но се чудяһттр://....дали няма да се активира антиекстракционният ш...ц ?

wael gano

Don't buy from me
Resident
Reaction score
41
Активирайте това, което Моля, избройте материалите, които искате да разделите

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Благодаря ви много ще ви дам списък на материалите. Ако можете да намерите някакво решение как да отделите само PSE, ще се радвам много

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,103
Deals
1
Еххх, момчета, знаете, че това лекарство дори не е много близко до псевдоефедрина, нали? Този наркотик също така не е разтворим във вода, той е
2-[(дифенилметил)сулфинил]ацетамид

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
2
И така, какъв е окончателният отговор. Трябва ли да се откажем от идеята за извличане от Модафен ? (Защото наркоманите в моята страна някак си готвят с тази с***) Сега имам същия проблем и не искам да правя още един пост на същата тема, така че какво е решението на този проблем?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,103
Deals
1
Просто ви е необходима различна тактика. Процедурите, използвани ро намаляване на ефедрина, няма да направят нищо полезно с този химикал. Има обаче полезни неща, които могат да бъдат направени с него. В този документ е описана реакция от 1 стъпка, която го прави 10 пъти по-силен при DAT това е нещо, което трябва да се разгледа https://pubs.acs.org/doi/10.1021/jm401754x

View previous replies…

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
2
Благодаря ви за отговора определено ще го разгледам. Но само искам да ви кажа, че съм напълно начинаещ, така че в някои химични дисциплини на високо ниво ще бъда напълно изгубен. Ето защо имам нужда някой да ми го обясни като на 12-годишно дете. Но както и да е, много се радвам, че се опитахте да ми помогнете, благодаря

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,103
Deals
1
Струва ми се, че това е дори по-лесно от редукцията на ефедрин с псевдоефедрин. Доколкото си спомням, започвате от 4f (това е химикалът, който се опитвате да извлечете от тези хапчета) и можете да преминете към 5g на 1 стъпка, просто потърсете тези числа в експерименталната част на статията

stim2023

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Истинският разговор не се нуждае от някой, който да ви държи за ръка... Това, от което наистина се нуждаете, е да станете независими от това да питате хората по форуми или друго и да научите химията, която стои зад това, което наистина се стремите да направите. Ако някой трябва да ви храни с лъжичка с всяка стъпка и всеки синтез, това е много подобно на това да ви научат да ловите риба, но да ви е гадно, защото сте взели назаем чуждо оборудване, вместо да станете самостоятелни и зависими от себе си. След като научите защо и как, можете да сте на път към истински напредък.