Здравейте. Ще ви разкажа как го правя аз, занимавам се с това от няколко години. Ще разкажа бързо. Хапчета за продажба в Испания стопколд или респидина. Направете фин прах. Пригответе NaOH с вода (трябва да има минимално количество вода, която обикновено наливам до насищане и след това добавям вода, докато подновявам, докато в телефона остане малко сода) в суха бутилка (можете да налеете Naoh в перли, да затворите бутилката и да разклатите, така че да се уверите, че не е останала вода). Изхвърлете този наох и добавете хапчетата и малко по малко содата, която сме приготвили, разбъркайте и добавете още, докато се получи паста (жълт цвят, избягвайте кафявия), след което разбъркайте, докато всичко се смеси добре. Добавя се толуол и се разбърква. Екстрахирам с HCL, САМО HCL, без да добавям никаква вода. измервам pH 3 пъти. По този начин получаваше 90% от псевдо, вярно е, че през последните 9 месеца получи само 70% и наистина не знам защо. Изпробвал съм множество екстракции и без съмнение тази е най-добрата. Надявам се да съм предоставил нещо полезно.