Question Качеството над количеството

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Трябва ли да продавам амфетамина си толкова чист, колкото е скъп, или трябва да го продавам по-малко пречистен, но по-евтин?

HHH

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Изглежда, че всяка област е различна, или поне всеки потребител в зависимост от веществото. Винаги предпочитам да плащам за качество и да продавам само качество, вместо продукт с по-ниско качество, който може да е по-евтин. Един пример, предпочитам да платя 25 долара за истински оксижен, отколкото 8 долара за пресован. Не всеки обаче се чувства по този начин

• Like
Reactions: HHH

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Продавате ли на търговец или на потребител? Мисля, че много от клиентите биха предпочели чистото. Обзалагам се, че дистрибуторите също биха го харесали и могат да го намалят, ако искат

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Малко клиенти и един търговец на едро

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Имам клиент, който купува един продукт, който получавам всеки месец, и когато го получа, той е толкова чист, колкото може да бъде, и той ще плати най-високата цена за целия продукт, знаейки, че надплаща, защото не може да получи същата чистота никъде другаде. Разбира се, той има пари и това са най-добрите клиенти. Ако можете да намерите един от тези момчета с дебела сметка и харесва вашия продукт, можете да го ценообразувате както искате, ако не могат да го получат толкова добър никъде другаде и те ще го платят. Перфектният пример са болкоуспокояващите хапчета в някои от малките градове без предлагане и с голямо търсене, дори най-бедният наркоман ще плати почти 2 долара за мг, само защото не може да го получи никъде. Селските райони имат големи пари, ако познавате правилните хора

FENTAMAS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
68
Трябва да го направите възможно най-чист и всеки път да се опитвате да увеличавате чистотата му.
Приемете го като инвестиция в уменията си, в началото ще отнеме повече време, но по-късно ще осъзнаете, че направата на 99%+ чиста сол не изисква много допълнителни пари или време.
Добрата производствена практика (ДПП) е оптимална дългосрочна стратегия за печелене на пари, репутация и добра карма.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Винаги. Винаги. Качеството е с предимство пред количеството.
Единственият продукт, който трябва (и е необходимо) да бъде намален, е [необработен] фентанил - или някакъв друг изключително мощен опиат или транквилизатор. Всяко вещество, чийто суров продукт потенциално би убил средния потребител.
Всъщност вие само мамите себе си, като се опитвате да изкарате допълнителни пари. Добре, можете да изкарате допълнителни 20 долара от някои продажби и/или да разтегнете всеки грам с една или две десети. Това няма да продължи дълго, а ако се случи, вероятно се възползвате от някой, който е отчаян, и това ще изгради негодувание - такова, каквото не виждате. Веднага щом се появи следващият човек, който разполага с по-добри неща, той ще ви отнеме бизнеса. Ако това се случи, по-добре се надявайте конкурентът ви да пропусне доставка и клиентът да не иска да чака. По този начин можете да получите още една игра, за да им дадете някакъв необработен продукт и да изградите отново репутацията и клиентелата си.

Говорейки от опит, обикновено един наркоман е доста лоялен към най-добрия си дилър, иска да се опита да го запази в безопасност и тайна, за да не му се случи нищо лошо. Когато гадостта удари вентилатора, хората вероятно са по-склонни да се откажат от резервния си дилър с боклукчийски продукт пред добрия - или да доносничат, или да ограбват... каквото и да е. Човекът с гадния продукт вероятно не е първият, поканен на партито... "Да, ей, всички, това е човекът с амфетамина, който почти нищо не прави и има вкус на парацетамол." ... Те ще кажат: "Обади се на другия човек... Предпочитам да платя допълнителните 20 долара".

o7

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Мисля, че това вероятно е най-добрият съвет за запазване на чистотата на нещата

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Продавайте го малко по-скъпо и спечелете редовни клиенти, когато сте надежден търговец с чист продукт, всички ще ви уважават и ще разчитат на вас, нарязаните продукти са си нарязани продукти, чистите продукти са си чисти продукти. Край на историята
Чиста мощна висока = повече редовни клиенти
Средно високо нарязан продукт = по-малко клиенти и малко или никакви редовни клиенти
Според мен редовните клиенти са най-важното нещо в уличния бизнес

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
104
Никога не съм разбирал продукт за рязане, различен опит, различен живот, може би и аз просто съм недосегаем. Но за мен златното правило наистина е превъзходен продукт. Не искам да търся Клиентите, искам те да ме търсят, защото моите неща са толкова добри, наистина ми се струва, че няма смисъл.

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
64
Също така разпространението на качествен продукт помага за отърваването от недобросъвестни участници, което е от полза за всички.