• Bienvenido a la parte española del foro. ¡Recuerda que publicar tus contactos (Jabber, Telegram, Signal, etc.) resultará en un baneo permanente! Si decides comprar o vender algo sin usar una cuenta escrow y pierdes dinero, no podremos ayudarte.

DMT Че Дмт пътуване без приемане на Дмт, пдер на Дмт. ойо спойлери Защо синтезирайте пътуване по-добре от афентата

Que!

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Жалко, че не можем да взаимодействаме с мексиканците или с тези от Индия или Пакистан.
Превъзхожда кой знае колко
Еднаквото е възможно
Да се сближим, няма съмнение в това.
Но смятам, че това е най-надеждното определение за това какво е пътуване, наистина, без да се ебавате, гледайте тази тръба, момчета, гледайте тази тръба.
Че там има един литър дмт.
Както и да е, не знам как да подхождам към това, но ми се струва, че това е доста надежден начин за синтезиране на трип по-добре от афнетата.
Разбира се, че психокнигата е имала предистория, а без съмнение и защото днес благодарение на интернет е доста лесно да се проследи следата и да, в случая с този човек, доброволно, посланието му е ясно.
Но ефектът е реален, това общуване, тази дистанцираност, това откъсване, независимо дали е социално търсено или не, е важно и ние сме благодарни, че те са ни оставили своето наследство.
В края на краищата
Браво за този смел човек

Que!

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
оп, пердон
дмт е това
Оле!

ireshop

Don't buy from me