"Това е изкуство, господин Уайт! Вие сте художник! .... Благодаря, Джеси, радвам се, че одобряваш...."
Да... планирайте да развалите няколко партиди, а ако не го направите... ами по дяволите, сега вие сте човекът, пич...
Амфетаминът е много прост, що се отнася до директните синтези. Просто е малко по-трудно от редуцирането на PSE в метамфетамин... тези момчета го правят да изглежда като купа зърнени храни във видеоклиповете. Не мога да кажа за себе си, все още, но ме постави в треньор! Когато си се заел с нелеката задача да се научиш да правиш метамфетамин, не си си мислел, че ще е толкова просто, колкото да сготвиш PSE в малко хидройодната киселина(каквото и да е това) за няколко часаһттр://.... а/б екстракт, да пуснеш мехурче HCl газ, да събереш солта и да я измиеш с ацетон. Едва ли това е химия, нали? Наистина са необходими няколко стъпки, за да се стигне дотам, вложена е известна работа и риск, скъпи господине, сложете РП и И2 заедно, варете малко и добавете равна част вода, ето ви ХИ киселина. Щипка от това и капка от онова, достатъчно просто, нали?. Може да не успеете в началото, вероятно няма да успеете - така че го очаквайте. Очевидно дори обучените експерти обикновено не се справят с експериментите от първия път. Мога да ви уверя, че НЕ е трудно, ако можете да отстранявате проблемите точно и да се учите от грешките, по безопасен начин. Ако сте самоук като мен, бъдете търпеливи и упорити. Най-вече бъдете сигурни. Нищо от това няма да има значение, след като изгорите и се озовете в затвора или умрете. Вървете със собственото си темпо и живейте, за да се учите още един ден.
Моят съвет е първо да се упражнявате в "химията на храната". Има причина да ги наричат готвачи и готвачи. Научете се да приготвяте няколко ястия, компетентно, без да изгаряте нищо или да разболявате някого. Изучавайте старателно органичната химия, научете техники, гледайте видеоклипове, четете, четете, четете! Запознайте се с терминологията. Започнете с малки и прости неща и практикувайте някои неща. Златната мина е, когато някой обясни с прости думи какво всъщност се случва по време на определен етап от реакцията, науката зад него - какво се случва, какво се е променило? Как? Защо? Да разбереш магията, да я владееш, да я направиш своя... и след това да я изпълняваш сам. Видях, че в друг пост някой нарече писанията тук "химия от каменната ера", остарели и безполезни за повечето, но забавни. Аз си мисля, ами върнете се в суперлабораторията си и натиснете бутона "СТАРТ" за вашите неща. За нас останалите: Оставете художниците да рисуват. Когато тъпата ви цивилизация се срине сама и не можете да измислите как да включите отново тока или да получите повече прекурсори от Китай. Динозаврите ще бъдат отвъд гръмотевичния купол.
Епизодът на "Хамилтън" с Фестър в костюма на дявола и готвача на MDMA с перуката. По-яко от другата страна на възглавницата, ако питате мен! Започвайки от нулата, на 15-20 крачки разстояние, може би повече, и използвайки само закупени от магазина продукти, за да произведете ~100 г добър, чист продукт. Какво? Невероятно... магия.... Изкуство! ......... Не ви ли е забавно?