Разделяне на фенилетиламини с помощта на L-карбоксилни киселини [видео]

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Здравейте, момчета, наскоро @ImOutAlso помоли да спонсорира видеоклип относно оптичното разделяне на амфетамини с помощта на L-винена киселина, затова реших да го публикувам с негово съгласие за членовете на BB.

Разделянето този път е направено с L-ябълчена киселина, но съм изпробвал редица хирални карбокси киселини: млечна, аспарагинова, мандалова, глутаминова. Всички те работят, както и още много други. с L-киселините се работи според това видео, докато D-киселините се използват според метода, представен от Патън в друга тема.

Ще приложа един много полезен документ, в който се изброяват хиралните разделителни агенти, който не е изчерпателен, но е добро начало за всеки, който се интересува от хиралните разделителни агенти.

Без повече приказки, моля, наслаждавайте се и извинете малките разливи и неефективности, това е само като доказателство за концепцията!

Attachments

• 9PpBfWUaIc.pdf
    562.1 KB · Views: 949
Last edited by a moderator:

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Видеото не работи

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Почакайте, помолих големия шеф да го поправи, би трябвало да се появи скоро.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,874
Deals
1
Благодарим ви за видеото и положените усилия! Мисля, че мога да кажа, че общността на форума BB го оценява.

P.S. Ще добавя кръстосани връзки към подобни тематични теми.

kitboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
6
Имам няколко въпроса, нека видим дали мога да ги коментирам. Имам чиста L-млечна киселина
1. Разтварям амфетамин във вода в съотношение 1,1 и извличам основата му
2. извличам амфетаминовата основа с етер
3. изпарявам етера, за да остане само амфетаминовата основа, и я разтварям в киселината
4. D-амфетаминът не се разтваря и се извлича с етер.
5. рекристализация.

За рекристализация мога ли да използвам алкохол IPA или някакъв заместител на ацетона? Там, където живея, е трудно да се намери чист ацетон, защото от него могат да се направят експлозиви.