C Cranston Don't buy from me Resident Joined Sep 20, 2023 Messages 76 Reaction score 46 Points 18 Sep 29, 2023 #1 Това не изглежда толкова лесно. По-лесно е да се получи 2-бромовалерофенон. Кой може да помогне?
Constantylious777 See my products Seller Language 🇵🇱 Joined Nov 2, 2021 Messages 72 Reaction score 120 Points 33 Deals 77 01 Oct #2 Разполагаме с него, но само мъртва капка в Полша поради това, че е твърде корозивен, за да се изпрати. C Cranston Don't buy from me Resident Joined Sep 20, 2023 Messages 76 Reaction score 46 Points 18 By Cranston 02 Oct #3 Благодаря ви. Вече съм наясно с прекрасните неща, които предлагате. Аз съм за мъртвите души, но това е доста голямо разстояние. Upvote 0 Downvote
Разполагаме с него, но само мъртва капка в Полша поради това, че е твърде корозивен, за да се изпрати.
C Cranston Don't buy from me Resident Joined Sep 20, 2023 Messages 76 Reaction score 46 Points 18 By Cranston 02 Oct #3 Благодаря ви. Вече съм наясно с прекрасните неща, които предлагате. Аз съм за мъртвите души, но това е доста голямо разстояние.
Благодаря ви. Вече съм наясно с прекрасните неща, които предлагате. Аз съм за мъртвите души, но това е доста голямо разстояние.
S Spikkels Don't buy from me New Member Language 🇳🇱 Joined Sep 14, 2024 Messages 2 Reaction score 1 Points 1 14 Sep #4 Ако ми кажете откъде мога да си набавя 2-бромовалерофенон, ще ви кажа откъде си набавям пиролидин ( марка TCI ) Upvote 0 Downvote
Ако ми кажете откъде мога да си набавя 2-бромовалерофенон, ще ви кажа откъде си набавям пиролидин ( марка TCI )