или какво ще кажете за това покритие върху Advil? Това е сладко! ВКУСНО! Когато започнах да пуша пури и се запознах с всички "аромати", ги намразих, защо искам сладко с тютюна си? Гадно. Веднъж случайно попаднах със соковете от говеждото си ло мейн върху пакет пури без аромат. Дълга история защо, но не забелязах и те изсъхнаха така. Вкусът им беше УЖАСЕН и ми отне известно време да разбера какво се е случило. Пури с вкус на МЕСО! ЗАЩО ТОВА ВСЕ ОЩЕ НЕ Е НЕЩО ОБИЧАЙНО??? Изпушете една пура и ми кажете, че няма да е по-вкусна с "намек" за бекон в нея. От този ден нататък се занимавам с аромати и смяна на вкусовете на нещата.
Пълно разкритие Не съм опитвал Meth все още, но предполагам, че е поне подобен на 4MMC на вкус, тъй като всичко това е основно химикали? Защо да няма оттенък на череша или нещо подобно, ако това не влияе по никакъв начин на качеството? Аз (все още) не съм химик, така че не мога да говоря директно за това, така че наистина се чудя дали са възможни бонбонени вкусове за някоя от тези дроги наистина...
Предполагам, че трябва да знаеш, че не трябва да пушиш или да си го инжектираш. Това може да е лошо.. Може би току-що отговорих на собствения си въпрос... Поне за този, но все още се замислям за пури с вкус на месо...