Съхраняване на P2NP и P2P

SelfExper1menter

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Могат ли амфетаминовите прекурсори P2P и P2NP да се съхраняват дълго време (например една година) при стайна температура в херметически затворени контейнери? Ще има ли значителни загуби (да речем 10% или повече) поради разлагане, полимеризация или нещо друго? Btw знам, че се препоръчва P2NP да се съхранява във фризер, но аз не мога да го направя.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
309
P2NP е обещано да потъмнее на цвят с течение на времето, ако има въздух в континента, като по този начин трябва да се рекристализира за оптимални резултати

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
червената гадост, която се образува, е от полимеризацията на амина, за която съм чувал, и мога да потвърдя, че ако е добре измита, се запазва много добре

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
309
навремето, когато го приготвях, си спомням, че не бях чак толкова внимателен и имаше и следи от бензалдехид... ако не е канарено жълто, трябва да се прекристализира за най-добри резултати (опитайте първо да измиете, може и да е достатъчно)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Не мога да говоря за фенилацетон, но P2NP, който е добре изсушен и без никакви замърсявания на суровината и вода, ще се запази поне месеци дори и непокрит.

T0lek511

Don't buy from me
Resident
Reaction score
86
Deals
1
Мисля, че най-добрият начин за съхранение на P2NP и P2P е във фризер.