wongivan Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jun 7, 2023 Messages 12 Reaction score 6 Points 3 Oct 3, 2024 #1 Някой знае ли дали това е ефективно за човешкия организъм? (Трибромоетанол)
R robby771 Don't buy from me New Member Language 🇺🇸 Joined Sep 27, 2024 Messages 4 Reaction score 1 Points 1 03 Oct #2 Да, безопасно е, но е трудно да се знае точната доза, тъй като тя зависи от човек на човек. Бих казал, че трябва да опитате нещо друго, но ако наистина искате да опитате този, първо започнете с малка доза. Upvote 0 Downvote
Да, безопасно е, но е трудно да се знае точната доза, тъй като тя зависи от човек на човек. Бих казал, че трябва да опитате нещо друго, но ако наистина искате да опитате този, първо започнете с малка доза.
wongivan Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jun 7, 2023 Messages 12 Reaction score 6 Points 3 03 Oct #3 Братче, няма ли нищо лошо, ако смеся течността за електронни цигари? C cylencia Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jul 30, 2024 Messages 12 Reaction score 6 Points 3 By cylencia 05 Nov #4 dont see why not. if you can drink regular and smoke then that should be fine Upvote 0 Downvote
C cylencia Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jul 30, 2024 Messages 12 Reaction score 6 Points 3 By cylencia 05 Nov #4 dont see why not. if you can drink regular and smoke then that should be fine