Question Опитвам се да направя C-Liquid

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Търся ръководство стъпка по стъпка за това как БЕЗОПАСНО да направя течност C, която да е максимално близка до нормалното високо съдържание на THC. Не искам да изпарявам някои от дяволските ноиди. Опитах се да намеря информация по тази тема навсякъде, но не мога да намеря точни данни. Тъй като се занимавам с такива малки стойности на дозите, трябва да съм сигурен, че точното количество на съотношението mg/ml е безопасно. Ако някой има информация за това кой е най-добрият ноид за използване и каква точно доза да се използва, ще съм му благодарен. Успях да намеря информация само за нагряване на прахообразен noid в разтвор на vg/pg, докато се хомогенизира.
Всяка информация е полезна. Благодаря ви

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
233
Интересувате ли се точно от 5F-CUMYL-PINACA? Проблемът със създаването на ръководства и избора на безопасни дози е, че днес дори няма категоричен отговор на въпроса колко вещества от този тип имат по-силно въздействие върху канабиноидните рецептори. За гласовото вещество например различните проучвания показват различна селективност. Веществото може да бъде както 2 пъти селективно, така и почти 30 пъти. Към това се добавят различните видове рецептори и най-малките ефективни дози. Може би затова отговорът на вашия въпрос не е толкова прост. Въпреки това можете да разгледате раздела, посветен на синтеза на канабиноиди. Може би там има отговор или правилната посока: http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/b/cannabinoids.5/

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Интересувам се от използването на JWH-210 и мислех да направя съотношение 45mg/1ml. Чудех се дали това би било безопасно. Повечето от проучванията, които направих, сочат, че дозата на JWH-210 е 1,5-3mg, а един ml сок за вейпинг отнема между 100-200 всмуквания. Така че, ако искам да направя всеки 5 всмуквания ефективна доза при средно 150 всмуквания, ще получа 30 дози. Ако искам всяка доза да е 3 mg, това ще означава 90 mg/ml. Въпреки това не съм сигурен дали това е безопасно. Ако знаете нещо за това, би било полезно. Ако не, ще започна с много ниски mg/ml, например 20mg/ml, и ще си проправя път нагоре. Също така, ако знаете точен начин за хомогенизиране на сместа, това също би било полезно. Видях, че нагряването на сместа и разбъркването й добре е най-добрият начин, но не съм сигурен в това. Прочетох форумите за канабиноиди, но нито една от информациите там не е приложима.
Благодаря за отговора

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
Мисля, че това е най-добрият начин. Според мен сте избрали правилната посока в изследванията си. Споделете ни резултатите си, моля.

Last edited by a moderator:

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Ще се справи. Никъде не виждам други постове за направата на C-Liquid, така че ще направя задълбочено ръководство за моите опити и грешки. Ще започна с ниска доза течност и ще си проправя път нагоре, за да намеря желаната сила.