Question Етикети на UPS/Федекс

smellybelly45

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Има ли начин за лесно извършване на плащания за етикети
Опитах с виртуални кредитни карти, но те не винаги работят с Fedex и ups никога
paypal е опция за ups какъв е най-добрият начин да го направя

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
84
Deals
11
Да използваме paypal,
можете да си купите някаква кредитна карта, платена с криптовалута (има такива услуги), която да прикачите към paypal, или да използвате директно тази карта

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
159
Да имате тези карти готови ли сте да платите повече от стойността на картите?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Чувал съм за няколко начина. Получавам сигурна карта за подарък за харчене на виза, нейното еднократно зареждане, така че не се изисква лична информация. След това отивате да седнете навън добър wifi или в къщата на приятелите си, или пред врага си, или навсякъде, където има добър wifi, можете да получите достъп с помощта на вашия labptop. Направете фалшив акаунт на пиратски shipt или usps, fedex, каквото е най-лесно и намерете този, който винаги ще ви позволи да платите за пощенски услуги с новата си визова карта онлайн. Фрит написа добър съвет веднъж за това, плати за етикет с помощта на тази предплатена и през обществена wifi, получи пощенските разходи, които го вземат и след това добре отидете да се насладите на останалата част от деня, предполагам

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Съществува и място, наречено cryptoPostage.info. Можете да закупите етикети, използвайки BC или дори Monero, без да се налага да се регистрирате или да споделяте лична информация, и можете да изберете usps или други услуги, след което просто пуснете пакета си като usps в кутията. Ако използвате обществена wifi мрежа, за да изтеглите етикета, и след това го отпечатате на принтер от старата школа, който не изисква wifi, тогава можете по същество да изпратите пакет, без да оставяте много следи или връзка с вас изобщо, ако е направено правилно

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Мога ли да попитам защо не използвате USPS? За пощенската служба е по-трудно да отвори пакета ви

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Да, това е вярно. Винаги използвам usps, независимо от начина на плащане. Единственият начин, по който бих накарал някого да използва fedex, е за специфични пакети, но това е само защото имам човек, който работи за fedex и може да "помогне на процеса", ако е необходимо. Но да, usps винаги е най-добрият вариант за всичко.