Да, не, разбирам това. Това мога да го изчисля лесно, но някак си забравих как се изчислява стехиометрия, защото, беше като в гимназията, а това е по-скоро научавам хоби след гимназията и не искам да правя нищо незаконно, но знам как да намеря екзотични глупости като сафрол или нитроетан, които са били изследвани с ЯМР, има ги наоколо и за всеки, който пита, не . Сигурен съм, че ако се поразровя малко, ще мога да го науча отново, но си спомням, че трябва да получите молното тегло на частичното вещество, ако си спомням правилно? Но да, предполагам, че си прав, че в този случай това няма значение.
Обаче наистина трябваше да кажа, че хората трябва да забравят да учат как са "рецептите" и как всичко е свързано. Искам обаче да кажа, че ПРОПОРТИРА за това, че той попита дали е необходимо да се увеличи количеството на някои други реагенти или да се добавят нови? Но той забрави да попита дали ще се отрази на времето, температурата, скоростта на разбъркване и т.н. Разбира се, тази последна част е за него, за да може следващия път по-добре да формулира въпроса си.
Все пак тук има някои образовани хора, включително и аз ( Въпреки това не знам глупости, признавам, че съм самообучен чрез Total synthesis 2 и кошера и съм говорил с хора с магистърски степени, които преподават в колежа, които отиват да знаят по-добре от 3/4 от класа, който преподавам, и не знам глупости, така че не се чувствайте зле. Също така не исках да го давам, защото те наистина трябва да "научат основите", защото рецептата, която следват, може да е неправилна и те трябва самостоятелно да проверят дали стехиометрията е правилна.
Иначе другото ми потребителско име е РЕАЛНИЯТ АБЕ ЛИНКОЛН на wetdreams, бях бивш президент на Съединените щати, преди да ме застрелят. В комата малко преди смъртта ми Хитлер ми предаде тази рецепта за метамфетамин от бъдещето. Към 1 галон метиламин се добавя 1 галон P2P XD