От какво се пуши?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Гледам да се отърва от тези стъклени " балони", наричани още маслени горелки, луковици и преди съм ги виждала като новост рози. Мястото нагоре по улицата ги продава и имам приятел, който ги духа, но аз минавам през около 8 на месец. Това е 48 долара. Какво е нещо по-трайно? Бонус точки, ако мога да получа огромен откъс от него 💪

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
QcRxPblrYX

Накрая натъпчете телена вата или стоманена паница за почистване. Те са изработени от дебело твърдо стъкло. Електронните цигари също са добри, ако искате масивни удари.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Запознат съм с чилум, ако не мога да намеря права тръба, пуша крек от тях. Предполагам, че слагате само по<100 mg наведнъж? Струва ми се, че си спомням как пушех метамфетамин от тръба за крек и крек от мехурче за метамфетамин и двете имаха гаден вкус. Имам няколко тубички и някаква хореография. Ще опитам, когато счупя този балон, така че вероятно след 20 минути 😅

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Когато казвате балон, имате предвид един от онези малки стъклени бонгове?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
OzFepqGEN5
маслена горелка. Хората наоколо ги наричат балон, защото, за да се получи балон, се надува балон в стъклена тръба

broken_sharded

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Вижте това видео, този човек има вейп, от който пуши дмт, и получава толкова много дим с един удар, че това е пробив с един удар. Това може да работи добре и за парчета, вероятно ще работи по-добре от гореща релса с натискане на бутон .

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Купих си PID контролер/нагревател и уредба за набухватели тип "пирон". Работи доста добре. Поддържам го на 575 f, което произвежда много дим, но не го изгаря твърде бързо

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43
Използвам балонче, което е изградено по-здраво, вземете такова с по-дебели стени и би трябвало да издържи по-дълго

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Моята актуализация е Купих си платформа за чанта с енайл Това е основно бонг, но тръбата влиза отстрани. Един PID контролер за 100 долара я нагрява и работи невероятно. $150 usd. Пуша трева и от него, просто използвам различна част от купата

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Виждал съм, че някои пушат на водна тръба или бонг(?).

- Може ли някой да обясни каква е причината за това?

- Дали водата абсорбира някои от страничните продукти на пиролизата?

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43
За мен настройката е просто по-лесна за използване и не се поврежда толкова често. Тя охлажда парите, преди да ги ударите, и предполагам, че филтрира някои примеси.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Вероятно поглъща част от продуктите на пиролизата и определено поглъща някакъв продукт. Не съм съвсем сигурен за механиката му, но 100% от хората, които са ползвали моята уредба за даб, казват, че ги е натоварила с 1 удар. Като цяло, много по-високо от 1 удар от балона. Тези момчета са ежедневни потребители ( моята тапа и приятелите му).
Около веднъж седмично изсипвам водата в чиния за пай от Pyrex, изпарявам я до сухо, изплаквам я с ацетон и я разтварям във врящо изо, прекарвам я през филтъра на Buckner и я оставям да кристализира и възстановявам доста чисти кристали.

Lordoftheshard 2

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
И pid термостат контролер, настроен между 500и 600f по-чист продукт може да поеме 600, че му обикновено тест на предавката колкото по-висока топлина може да поеме, толкова по-чист е