Защо т.нар. органи превръщат в свое житейско завоевание да заловят потребител на наркотици?

HairyPoppins

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Струва ми се, че авторитетните фигури, известни още като полицията, изразходват 90% от времето си и парите на данъкоплатците, за да търсят употребяващ наркотици. които обикновено са в дъното на дупката, бедни и не вредят на никого! Това няма никакъв смисъл, освен че може би основната им работа е да държат определена група хора, които се опитват да си гледат работата, на дъното на системата.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
Съгласен съм, те са почти като курви на правителството, на които се плаща за програма, която не е от полза за никого, освен за богатите. не знам как спят нощем. предполагам, че това кара обикновения човек да се чувства по-добре, че има "наркомани", които се движат наоколо, но мразя как се демонизират употребяващите наркотици. освен че употребявам, аз съм сравнително нормален човек, който допринася за обществото, но хората изглежда мислят, че всеки употребяващ наркотици е убиец/член на банда/каквото и да е.

HairyPoppins

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Системата за контрол е създадена, за да разбие всеки, който използва или разпространява наркотици. с изключение на Пфайзер и тези типове, това е напълно изостанала система в нашите очи, разбира се, но християните управляват тази страна! и то най-вече въз основа на техните предварително нахранени вярвания. не искам да нападам ничия вяра във висша сила, но тези хора са съдия, жури и прокурор

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
да, веднъж се опитах да разговарям с майка ми за психоделичната асистирана терапия и тя беше като "но на кого му пука дали помага на хората, това е незаконно и неправилно." Опитайте се да го кажете на хората, които биха имали голяма полза от това. хора с тревожност и ши такива.

• Like
Reactions: vis

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
Да халюциногените са най-малко вредни и с най-голям потенциал. Но можете да предозирате 5меоДМТ

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
нямах представа. има също така rcs и shi, които могат да ви убият, мисля, но не знам дали това се брои

• Love
Reactions: vis

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
RC easy (много силна микродоза) OD KIllers: 5meo-dmt, Nbombs, Noids (предимно съвременни)

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Това е както е казал Джордж Карлин: "Това е биг... [престижен, изключителен - всемогъщ] ...клуб. И ти не си в него".
Лицемерието на всичко това е това, което ме кара да виждам червено. Голямата фармацевтична компания може да прави каквото си поиска. Хората могат да умрат, да се наранят или разболеят от техните продукти и небрежност. Няколко души ще бъдат компенсирани за мълчанието си. Ако бъркотията е твърде голяма, за да бъде овладяна, тогава се стига до колективните искове, които обикновено не носят и половината от печалбата за жертвите и са известни с това, че губят време и избързват. В крайна сметка получавате малко пари и в най-лошия случай те вероятно ще излязат на печалба. Както виждате, това е единственото, което има значение за тези хора... парите. Нищо не се решава и те са готови да разгърнат следващата линия потенциално вредни продукти.

Ако говорите за САЩ, християните със сигурност не управляват това място. Всички ние само се отдалечаваме все повече от нашата божественост. САЩ, ЕС, цялата ООН. Всички те се управляват от една и съща група или семейства. Разделени на подгрупи и фракции, макар и може би да не са съгласни с начина си на действие, в крайна сметка те работят за една и съща цел. Всички пререкания и конфликти са само дим и огледала, за да се създаде илюзията, че все още има свободен избор или несигурност и че нашите гласове имат значение, или нещо подобно. Този план е задействан от стотици години насам. Това е друга история за друг път.

Правоприлагащите органи са картелът, за който наистина трябва да се притесняваме. Що се отнася до мен, те са най-голямата група от организирани престъпници. Гангстери със значки. Всички те се държат заедно и си прикриват взаимно задниците. В същото време хората продават съседите си без никаква друга причина, освен че може би са имали подозрение за "незаконна дейност" и че "така е правилно".

Често ме спират полицаи и веднага щом разберат кой съм, започват с "държиш се малко странно, взел ли си нещо? защо очите ти изглеждат така?" "излизаш от известен район с висока активност на наркотици" "колко взе, откъде го взе и т.н. и т.н." Винаги съм само като... "Няма ли някъде изчезнали деца или нещо подобно? Не можете ли да отидете да направите нещо наистина полезно за обществото, вместо да стряскате и да тормозите хора, които не са толкова добре." Като данъкоплатци бихте си помислили, че ще имаме повече думата за политиките и дейностите на правоприлагащите органи, за това как се изразходват тяхното време и ресурси.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Полицаите просто се опитват да се придвижат нагоре по кариерната стълбица. Не мисля, че тон полицаи наистина се интересуват от потребителя, но арестите ще ви помогнат да се издигнете в отдела или агенцията