Ya Ba pills

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Всякаква информация относно синтеза на това би била чудесна. Предполагам, че е подобно на метамфетамин. Със сигурност е стимулиращ наркотик. Някой?

craris100

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Яба Яба е името на метамфетаминовите хапчета в Тайланд, когато бях там преди няколко години.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
според psychonautwiki яба е другото име на метамфетамин ^^;

в Уикипедия обаче се казва, че е смес от метамфетамин и кофеин, освен това се предлага под формата на таблетки. така или иначе не е нов наркотик ^_^

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Всъщност очаквам с нетърпение процеса на синтеза му. Аз самият съм имал опит с използването на това хапче преди много време. Така че не очаквах някой да го приеме за ново лекарство

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Лол. Имате ли някакъв опит в синтезирането му? Моля, публикувайте пълния процес в подробности. Наистина ще съм ви благодарен за това. И за твое сведение, хапчетата са много по-евтини от цената на метамфетамините тук. Вкусът е много различен и качеството е по- 2 или 3 пъти по-мощно от мета от собствения ми опит. Обикновено те ще се смесват с метамфетамин, както последния път, което и аз направих. Така че се надявам, че можете да помислите нещо за това.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
нямам личен опит, но направих някои проучвания. има различни начини за синтез, има повече от един начин да се одере кожата на котката ^^;

кажи ми кой от тях искаш да направиш и мога да се опитам да ти помогна (сравнение на синтеза)

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Това е добре. Мисля, че е по-добре да имате някой с химическо образование, който да ви посъветва по този въпрос, ако нямате никакъв опит по отношение на него. Смятам, че не е много подобно на това да синтезирате метамфетамин или амфетамин, тъй като има много голяма разлика в цената между хапчетата яба и метамфетамин/амфетамин. И това би се отразило от използвания елемент/реагент. Не се заблуждавайте. Но, благодаря.

• Like
Reactions: vis

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
.

Last edited:
  • Like