- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 20
Dobrý den, na těchto stránkách jsem viděl hodně povídání o tom, jak vyprat peníze a zlegalizovat je, a všiml jsem si, že odpovědi byly povrchní a ne do hloubky, s vědomím, že existují nové metody, které se dříve v médiích neobjeví, a já vás o nich nyní budu informovat. Nuže, nejprve pochopme význam pojmu "praní špinavých peněz". Praní špinavých peněz zahrnuje peníze získané z obchodu s drogami, zbraněmi nebo podvodů a vy je chcete uložit na svůj bankovní účet. Klasické praní peněz nefunguje jako dříve. Například tak, že dáte manažerovi firmy hotovost a dáte mu pokyn, aby ji převedl na váš bankovní účet. Vlády nyní kontrolují společnosti nebo instituce, které převádějí peníze na účet zločince, a měří jejich ekonomický růst. Uvedu vám příběh a metodu praní špinavých peněz, kterou považuji za jednu z nejvhodnějších metod, ale velmi složitou. No, řekněme, že jsem například v Malajsii a dal jsem nějakému člověku, říkejme mu Vladimír, určitou částku, řekněme 10 milionů eur, a on mi ji po krátké době, ne dlouhé, 8 milionů eur vrátil. Byl jsem ohromen rychlostí tohoto procesu a zeptal jsem se ho, jak tato metoda funguje. Řekl mi, že jakmile jsem mu tuto částku předal, kontaktoval lidi v Německu a ve více evropských zemích a řekl jim, že pokud chtějí převést peníze svým rodinám v Malajsii, nemají chodit do bank. Peníze jim předám sám, a to za nižší poplatek než v bankách a ve stejný den. Musíte je dát nějakému člověku, řekněme, že se jmenuje třeba John. Jakmile John dostane 10 milionů eur, Vladimír rozdělí moje peníze, tedy 10 milionů, příbuzným lidí, kteří převod provedli. Co udělal John, jakmile částku obdržel? Předal ji jedné německé firmě zabývající se elektronikou a řekl jí, že od vás chci koupit částku 10 milionů eur, přičemž věděl, že tato firma s nimi také organizačně spolupracuje. Převezli elektroniku do Malajsie a prodali ji Vladimírově elektronické společnosti. Výsledek je zde takový, že já jsem po falešných prodejních operacích v rámci společnosti vzal 8 milionů a zapsal se jako vklad do společnosti a on vzal 2 miliony a výhody z převodu pro osoby, které převod provedly, a výrobky, které lze obchodovat za dvojnásobnou částku. Některé věci však byly záhadné, například podíl společnosti v Německu. Ta je považována za kompletní organizaci pro praní špinavých peněz. Nyní se zdá, že vám byl celý obrázek objasněn s vědomím, že organizace působí již dlouhou dobu, takže má silnou zákaznickou základnu a proces byl rychlý. Připomínáme, že v případě, že se jedná o organizaci, která je v rozporu s pravidly, je nutné, abyste si uvědomili, že se jedná o tzv: Země a jména uvedených osob jsou z důvodu jejich bezpečnosti smyšlené.
Děkujeme za přečtení s pozdravem,
DAX
Děkujeme za přečtení s pozdravem,
DAX