160°C

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Proto říkám manželce, že žádné osmičky za 60 dolarů kupovat nebudeme. Minimálně 100 dolarů a nenabízíme žádnou cenu. Jestli je ten shit tak levný, tak je tam nějaký ting Wong. Jsem asi 800 stop nad mořem, takže správné číslo by mělo být 165 °C. Podívej, jak to zhnědlo. Doslova se to roztavilo rovnou do hněda. Vítejte v Americe! Chutnalo to mizerně, to a cena mě přiměly k tomu, že jsem to měl vyzkoušet.
KtoA3QeUMn
Ted do hněda.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Míchací desky Vevor bullshit se se zapojenou sondou dostanou pouze na 100 °C, takže poté je postupně zahřívám hořákem. Je to roztavená svíčka, kapalina v kádince, to svinstvo na dně byl prach na staré čajové svíčce, kterou jsem roztavil. Kdybych byl chytřejší, tak bych z ní nejdřív roztavil vnější část a špína by stekla, ale to pro mě nebylo důležité. Dneska jsem měl hodně práce. Potřebuju vydestilovat trochu acetonu, trochu diethyletheru a trochu chloroformu kvůli jednomu projektu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Proto jsem chtěl provést opravu c. Nadmořská výška mění atmosférický tlak, který ovlivňuje. Teplota olejování látky, ale ne teplota tání +-167 °C je teplota tání v tryskovém letadle jumbo nebo v ponorce. Jde o tlak par.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Vevor jsem nějakou dobu používal. Tady mi to vyhovuje: Jejich sondový kolík téměř nepoužívám, pouze ke kontrole bodu varu některých rozpouštědel.

Skutečnou katastrofou je jejich magnet: je příliš slabý i na okyselení 500 g zásady ve 2l baňce.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Vaše recenze přesně odpovídá mé zkušenosti, ale ta moje byla ještě horší. Koupil jsem si přístroj Vevor a zpočátku nechtěl roztočit ani míchací tyč. Dělal takový divoký tanec, kdy se tyč převracela koncem nahoru, pak začala poskakovat nebo odlétávat z povrchu... Co jsem zjistil, bylo, že jeden z magnetů byl vložen bokem. I poté, co jsem to opravil a nastavil magnet co nejvýš, musím otáčky zvyšovat po 50 otáčkách za minutu. Když se pokusím přejít z 200 rovnou na 500, tak se to neudrží. To a to, že je sonda vychýlená o více než 10°. To jsou velké problémy. Další věc, která mě štve, je, že nastavím 200 ( nejnižší nastavení) a někdy to prostě udělá výbuch na 500 a pak se zastaví, pak to udělá výbuch 340 otáček a hned se zastaví, mezi každým výbuchem to stáhnu na 200, ale je mu to jedno, zkusí to kurva 800 na 2 sekundy a zastaví se.😡

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Myslím, že máte nejmenší, pro 1L. Ale nebojte se: 2L je stejná blbost. Nijak se neliší.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Nah, miny sh-3ABE 2000 ml kapacita