Question 2b3m a prokain / řezání kokainu

Vansnuifwijk

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Dobrý den všem,

Mám určité zkušenosti v oblasti chemie, ale s několika věcmi se potýkám.

1) Chtěl bych si pro sebe zřídit výrobu 3mmc v malém měřítku. Jediná věc je, že každý1 tu mluví o 2b4m je tu také někdo1, kdo úspěšně koupil 2b3m?

2) Můj partner hledá někoho, kdo by mi pomohl s řezáním koksu pomocí prokainových cihel, bude zaplaceno.

Doufám, že mi u kluci pomůžou ;)

Na zdraví!

vansnuifwijk

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Budu hádat, že je to proto, že všechno, co jste tam řekl, je urážlivé a neznalé. Samozřejmě nemáte žádné zkušenosti s chemií, protože za gramatiku, kterou používáte, by vás z laboratoře vyhnali. Naléháme na lidi, aby neřezali drogy, ale místo toho si účtovali víc. Na lidi, kteří stříhají drogy, se většinou díváme jako na obrovské šmejdy a drobné zlodějíčky s nízkou morální hodnotou. Pravděpodobně jsi psal příspěvky, které vypadaly jako reklama na to, abys někoho najal nebo něco koupil. Na to je jen jedno místo trh a zveřejňování na fóru nebo chatu je přestupek, za který se banuje.
Vsadím se o 5 dolarů, že jste vytvořili se erální příspěvky a ani jste si nepřečetli rul3s. Jsou na b9tce každé stránky v sekci PRAVIDLA.

Vansnuifwijk2

Don't buy from me
New Member
Language
🇳🇱
Reaction score
0
Lol, díky za odpověď, ale angličtina je můj třetí jazyk, takže přibít mě na gramatice je prostě špatný důvod. Vsadím se, že pro tebe jako amerického moda je angličtina jediným jazykem. Je tu spousta účtů, které nabízejí pomoc výměnou za €, mají to dokonce v životopise, co s nimi?

Na zdraví

auc

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
18
Z které země pocházíte?