Question 4MMC (mefedron)

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Dobrý den,

Mám v plánu vložit své první zkušenosti do syntetického světa s mefedronem.

Nyní nejsem s touto drogou příliš obeznámen, zajímalo by mě několik věcí. Rád bych se dozvěděl od lidí, kteří mají s touto drogou zkušenosti.

1. Jak je tento produkt populární ve vaší zemi?
2. Jaké jsou ceny 4MMC ve velkém. od 1 kg do ... (pro lidi se skutečnými znalostmi tohoto přípravku).

Zajímá mě to. Mám v plánu nabízet vše v čisté formě, až přijde ten čas. Prosím tedy o informace o tomto se zkušenostmi nebo o cenách, o kterých víte. Abych si to mohl sám odhadnout. Zejména o oblíbenosti produktu chci vědět více a o ceně v BULK.

Můžete také uvést, zda jste 4MMC kupovali u prodejce a kolik vás to stálo. Pak si mohu udělat vlastní odhad.
Rád bych slyšel od různých lidí a míst jejich znalosti o 4MMC.

Díky vám všem;)

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Mefedron se stává neuvěřitelně populárním všude, kde se objeví. Pokud jde o ceny, je vhodné se podívat na místní trh a dostupnost činidel pro syntézu. Průměrná tržní cena za 1 kg kvalitního produktu se bude pohybovat od 8 000 USD a více.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Dobrý den.

"1. Jak populární je tento výrobek ve vaší zemi?" "Ano.
Mefedron a další katinony se staly mimořádně "populárními" a užívanými ve východní Evropě, v regionu SNS (Rusko,Bělorusko,Ukrajina) a ve Spojeném království spolu s Nizozemskem a okolními zeměmi. Nebylo tomu tak vždy, samozřejmě nejdříve, když se syntetické katinony staly hitem uvnitř světů uživatelů drog, nebyl mefedron převážně tak užíván "běžným" člověkem užívajícím drogy [v horních zmíněných regionech], samozřejmě byl snadněji dostupný a levněji ke koupi. Ale v dnešní době sračkoidní syntetické katinony (4mmc,4cmc,3cmc) nebo v podstatě jakákoli látka HCl, která se dá vykrystalizovat do krystalů, které jsou příjemné na pohled a více pálí (většina lidí věří idiotskému omylu, že čím více to pálí, tím je to silnější...), a je podatelná insuflací. A tito lidé ani nevědí, jakou látku kupují, téměř všem katinonům říkají "krystaly"...
*Jakos tím "oni" jsem mluvil o statisticky velkém procentu lidí hlavně ve východoevropských zemích.

"2. Jaké jsou ceny 4MMC ve velkém. od 1 kg do ..."
Záleží na některých závažných faktorech, kvalitě, rozdílu v poměru stereoizomerů na různých šaržích, regionu. Ale abychom se bavili o průměru, někde od 7500-10000 eur (jak opět záleží na dříve zmíněných faktorech) se žádá za mefedron na tržních cenách.

"kdybyste si koupili 4MMC od dealera a kolik vás to stálo"
Já bych nikdy nebyl tak hloupý, abych si koupil šmejd, který by tady na ulici prodávali jako mefedron, ale testoval jsem několik dávek mefedronu od polských prodejců. Ale abych nejprve odpověděl na vaši otázku, tady na ulici by gram "krystalu" [který může obsahovat cokoli od 4 mmc do 3 cmc, samozřejmě řezaného do zapomnění a opravdu špinavého] vyšel na 30-40 eur za gram.

Pokud máte v plánu vyrábět mefedron ve větším měřítku, určitě dávejte pozor, abyste při syntéze neuspěchali žádný krok, oxidace & nečistoty jsou opravdu snadno dosažitelné, pokud při syntéze této látky nebudete striktně dodržovat pravidla.

Po dokončení krystalizace se důrazně doporučuje několikanásobná rekrystalizace, protože většina prodejců mefedronu prodává zasraný smradlavý žíravý mefedron, čemuž by se dalo na % vyhnout, kdyby se s kroky nespěchalo a produkt se pečlivě čistil & rekrystalizoval.

Dávejte také pozor na poměry stereoizomerů, protože dextro izomer má převažující dopaminergní ovlivnění, méně norepinefrinovou & serotoninergní afinitu. Zatímco levý izomer má převažující serotoninergní & norepinefrinovou afinitu, ale menší dopaminergní.

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Vážím si vašeho času a úsilí věnovaného tomuto sdělení. Děkuji vám za to.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Žádné problémy. Dejte mi vědět, pokud máte další otázky týkající se mefedronu nebo jiných syntetických katinonů v rámci tohoto vlákna.

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
Vyrobený meph je velmi levný a snadno vyrobitelný 1 kg 4mmc v polsku stojí asi 14 000 PLN až 16 000 PLN.

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
Při nákupu činidel na 1 kg mefedronu je možné se setkat s částkou 300-500 dolarů.