Zdravím všechny,
pochopil jsem to správně....
K výrobě síranu amfetaminového z A-oleje (amfetaminové báze) lze použít kyselinu sírovou o čistotě pouze 15 %?
A co kyselina chlorovodíková 30-33% techn. 250ml?? Co získáte jako výsledek použití kyseliny chlorovodíkové, pokud je to vůbec možné? amphetamine hydrochloride.....
A co 39% čistá kyselina fosforečná? To je pravděpodobně amfetaminfosfát?
Nebo jsem to pochopil úplně špatně a vždy potřebujete kyseliny s nejvyšší čistotou, tj. 96-99 %.
Co ještě potřebujete k výrobě amfetaminu z A-oleje? Z doslechu jsem slyšel, že potřebujete také čistý metanol, je to pravda?
Mám dobrý zdroj čistého metanolu, možná ho většina z vás už zná, "Tankpatronen" / "palivové kazety".....
V Německu se tyto chemikálie v tak vysoké čistotě nedají koupit... Nebo máte vztahy se správnými lidmi....
Je někde na fóru návod, jak postupovat krok za krokem, nebo mi někdo může poslat odkaz například na něj?
Vím, že A-Oil + kyselina sírová = Amfetamin sulfát.
Ale nevím, jak celý proces funguje, nemůže to být tak, že potřebujete jen dvě věci, A-Oil a kyselinu sírovou......
Bylo by skvělé, kdyby mi to někdo osvětlil!
Protože mám teď nějaký A-Oil, ale nevím, co s ním mám dělat
s pozdravem.
Dis
Ok, některé otázky jsou zodpovězeny, viděl jsem video, kde dělá amfetamin freebase, pak smíchá aceton s kyselinou sírovou a to lije do freebase po kapkách, dokud se to nesrazí a pH je správné.
Znamená to, že k výrobě amfetamin sulfátu z A-oleje potřebuji pouze kyselinu sírovou a aceton?
Ale jak je to s čistotou výše zmíněných složek, může mi někdo prosím odpovědět na tyto otázky, jen tak ze zvědavosti.....