Rady, jak pravděpodobně bezpečnou syntézu amfetaminu může provést noob.

Cryptohippo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ahoj úžasní lidé, předpokládám, že většina z vás jsou profesionální chemici nebo mají alespoň vyšší úroveň vzdělání v této oblasti.
Já ne. Před 16 lety jsem přemýšlel, jestli budu někdy schopen vyrobit si vlastní amfetamin ( posledních 20 let jsem denně zkoumal účinky tohoto produktu). V té době byla jediným dostupným zdrojem anarchistická kuchařka, takže jsem se držel hodně stranou.
Od té doby, co jsem se podíval na video na tomto fóru, které ukazovalo postup krok za krokem, jsem byl překvapen, jak snadné se to vlastně zdá. Prosím, mohl by někdo poradit, zda to může BEZPEČNĚ provést opatrný, ale nezkušený člověk (yeild by byl vždy určen pouze pro osobní reaserch). Také aby bylo zcela jasné, nemám zájem o syntézu metamfetaminu.
Za jakoukoli radu budu velmi vděčný.
Na zdraví

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Syntetizovat amfetamin může i člověk bez znalostí chemie. Ale jen málokdo to zvládne hned napoprvé. Pokud se budete hodně snažit, můžete po několika pokusech dosáhnout velmi dobrých výsledků. Hlavní je zkušenost.

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Vyzkoušejte si to v malém měřítku, dokud to nezvládnete. je to velmi snadné. jen si dávejte pozor na rtuťové sloučeniny. nejprve se ujistěte, že máte vše co nejbezpečnější. rukavice, laboratorní plášť, ventilaci, ochranu očí. respirátor, stanici na výplach očí, nouzovou sprchu, hasicí přístroj. pokud potřebujete jakoukoli pomoc, stačí se zeptat. hodně štěstí.