Question Pálení amfetaminu v nose

papug

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
0
Dobrý den.
Nedávno jsem si u místního dodavatele koupil rychlovarnou pastu. Pasta měla nasládlou alkoholovou vůni. Pasta byla vysušená, ale nasládlá vůně zůstala. Prášek funguje opravdu dobře, stačí dávky 50-100 mg. Je tu jen jeden problém. Prášek hodně pálí v nose. Tak jsem udělal test. 100 mg jsem rozpustil v 10 ml vody. Rozpustil se snadno, mikroskopicky zakalený, téměř průhledný. Změřili jsme pH: 10! Vysoké pH je pravděpodobnou příčinou pálení v nose. A teď otázka: co se mohlo pokazit? Lze ho snížit domácími metodami?
S pozdravem

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
254
Deals
1
Voda a síran amfetaminový pH upraveno na nejméně 12,5 pomocí 50% hydroxidu sodného.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Vše rozpusťte v destilované vodě. Používejte co nejméně vody. Pomáhá zahřátí vody. Vložte ji na přibližně hodinu do mrazničky. Obsah kofeinu bude viditelný, takže můžete část z něj odfiltrovat. Znovu otestujte PH, pokud je vyšší než 4, přidejte pár kapek kyseliny HCL a dobře promíchejte, dokud PH neklesne na 3-4. Poté přidejte 1/2 objemu DCM nebo petroletheru do vody a dobře promíchejte. Rozpouštědlo musí být čisté )bezvodé). Extrahujte rozpouštědlo. Pokud použijete dcm, bude to spodní vrstva. Éter bude horní vrstva. Použijte kapátko nebo separační nálevku. Skleněná je vždy lepší. Jakmile máte oddělenou vrstvu vody, proveďte extrakci kyselou bází. Pokud ABE neznáte, je zde velmi jasný návod.