KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 Oct 5, 2022 #1 Dobrý den! Snažím se získat čistý benzaldehyd a slyšel jsem, že je možné ho syntetizovat ze styrenu. Je to účinná metoda?
Dobrý den! Snažím se získat čistý benzaldehyd a slyšel jsem, že je možné ho syntetizovat ze styrenu. Je to účinná metoda?
Y yin-yang Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 18, 2022 Messages 58 Reaction score 30 Points 18 06 Oct #2 Hmm ne tak docela. Lepší je oxidovat benzyl alchohol Upvote 0 Downvote
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 06 Oct #3 Děkujeme za radu! Zkusím to Upvote 0 Downvote
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #4 Existuje mnoho způsobů, jak hydrolyzovat benzylchlorid byl způsob se skořicovým olejem a uhličitanem sodným Upvote 0 Downvote
Existuje mnoho způsobů, jak hydrolyzovat benzylchlorid byl způsob se skořicovým olejem a uhličitanem sodným
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 07 Oct #5 Viděl jsem tuto cestu, ale hledal jsem cenu a myslím, že je trochu drahá pro velké množství. Upvote 0 Downvote
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #6 Není to Nilská červeň video zkusím najít odkaz bylo to vlákno science hub je tam použit surový skořicovýadlehyd 300 ml a výtěžek benzaldehydu byl prý 150ml sám jsem to nezkoušel Upvote 0 Downvote
Není to Nilská červeň video zkusím najít odkaz bylo to vlákno science hub je tam použit surový skořicovýadlehyd 300 ml a výtěžek benzaldehydu byl prý 150ml sám jsem to nezkoušel