Protože se jedná o specializovanou výrobu a zde je opravdu hodně dobrých, inteligentních dobře vzdělaných uživatelů a ne tolik podvodnických dětí, protože ty ani nevědí, o čem to je!
Cebulka je taky skvělá, ale bohužel většinou není v češtině.
Dread se mi taky líbil ale jelikož je pořád mimo provoz tak je nepoužitelný! Nevím, jestli to někdo nezrušil....
Taky mě zajímají takovéhle nástěnky, ale bez neprofesionálních gangsterek a lidí bez specifických znalostí o drogách atd.
Takže pokud existuje nějaká "pokročilá" nástěnka, dejte mi prosím vědět! Kromě drog, které mě zaujaly především, se zajímám i o padělání dokumentů a podvody.
Všechno velká témata, ale kromě toho jsou tam jen nástěnky, kde je 90% noobů, nechci se dělit o své informace, které jsem za ty roky nasbíral, jen s profesionály, protože jinak neinformovaní lidé berou informace a dělají je nepoužitelné, protože se tváří, že vědí, co dělají.
Například jak postavit skimmer nebo tolik věcí se bojím sdílet s nooby.
Tady u všech videí atd je vidět že jsou profíci kteří chtějí vychovávat board a posilovat komunitu!
Takže docela spokojenost s tímhle, ale jsem otevřený tipům na budování větší sítě a učení se od profíků.