Question Nejlepší místo pro nákup konopí v temném webu?

DavidG1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Chci si koupit nějaké konopí v dark webu, ale nemám příliš zkušeností s nákupem zboží online. Jaká je nejlepší stránka, ze které si mohu objednat, aniž bych byl podveden. A také jak se doručují, mám trávu doručit na svou osobní adresu! Prosím, pomozte mi a dejte mi nějaké tipy, protože už jsem přišel o nějaké peníze z podvodu.

Díky! DavidG1

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
708
Objednejte si na trhu a využijte službu úschovy k ochraně svých obchodů

DavidG1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ano! Děkujeme. Ale na tomto trhu je jen několik prodejců konopí. Některé jsem kontaktoval, ale zatím jsem nedostal odpověď. Také jsem viděl, že někteří prodejci mají ve svém kontaktním poli Telegram. Je bezpečné spojit se s prodejci cia Telegram? A také mám dotaz ohledně dopravy: Musím prodejci opravdu uvést své jméno a adresu, nebo mám uvést falešné jméno? Děkuji!

Znáte nějakého prodejce, který má dobrou kvalitu a rychle odesílá?

DavidG1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ano! Děkujeme. Ale na tomto trhu je jen několik prodejců konopí. Některé jsem kontaktoval, ale zatím jsem nedostal odpověď. Také jsem viděl, že někteří prodejci mají ve svém kontaktním poli Telegram. Je bezpečné spojit se s prodejci cia Telegram? A také mám dotaz ohledně dopravy: Musím prodejci opravdu uvést své jméno a adresu, nebo mám uvést falešné jméno? Děkuji!

Znáte nějakého prodejce, který má dobrou kvalitu a rychle odesílá?

xneason

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Najdete ji na kerberosu... poznávám BB prostřednictvím kerberosu

mahmood

Don't buy from me
Member
Reaction score