Tento příspěvek mě přiměl více přemýšlet o šňupání! A dobře, právě teď úplně šňupu, ale myslím, že je to stále dobrý a "relevantní tip pro Vlákno!":
Zkuste vždy používat pouze JEDNU nosní dírku, udělejte z ní svou "magickou dálnici" a druhou nechte volnou pro dýchání, pohodlný život atd.
Když to dělám, udělalo to pro mě několik věcí;
Velmi dobré pro redávkování příliš brzy, přiznávám, že čekání na hodiny může být těžké.. Pokud je moje Magic Highway stále naštvaná, možná teď není čas snažit se tam nacpat další věci(?) "Skvělá práce, Kurte!".
SO je méně pravděpodobné, že bude mít podezření bez všech těch náhodných šňupání, která se dějí v apt, když jsou doma!
Nebudeš pořád hloupě smrkat!
Když jdu dolů, bez ohledu na to, jak čisté mám nosní dírky, moje Magická dálnice se vždycky začne znovu rozjíždět (určitě chce víc toho sladkého mňau mňau) Ale jak ví každý, kdo tuhle sračku zkusil, není spát... až do BROOKLYNU! (nebo zhruba až po 5-6 hodinách nebo tak nějak), takže si musím naplánovat, kdy na celý den přestanu. S jednou čistou nosní dírkou můžu fakt kurva spát a nedokážu si představit tu noční můru, když jsou obě tyhle díry v obličeji ucpané najednou... Jsem si docela jistý, protože mě znám, že bych si řekl "seru na to" a šňupal bych ještě, jen abych je otevřel, takže bych v podstatě už nikdy asi nespal.
Před desítkami let jsem byl legálně závislý na nosním spreji a bylo to kurevsky hrozné, jen pár vyvoleným. bych tuhle konkrétní hrůzu přál. Představte si, že byste potřebovali něco každé dvě hodiny jen kvůli lékařskému efektu otevření nosních dírek. Trvalo to asi dva zasraný týdny, než to zmizelo. DRŽTE SE DÁL OD STIMULAČNÍCH NOSNÍCH SPREJŮ! (pokud nemáte jiné motivy?
).
Poslední tip ode mě pro dnešek: čistý fyziologický roztok (Arm & Hammer má skvělý bez léků) nosní sprej je velmi užitečný asi třicet minut po "aktu", aby vyčistil jakoukoli přetrvávající medikamentózní chuť, pak se snažím naplánovat asi dvacet minut před další řadou a znovu použít nosní sprej, je to úžasný rozdíl, který cítím, a velmi užitečný, váš sekundární obličejový dýchací přístroj se podívá nahoru a poděkuje vám!