Krystalizace

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dobrý den, jsem nový uživatel na tomto fóru a chci požádat o pomoc.
vyrobil jsem methcathinon pomocí psuedefedrinu, kmno4 jako oxidačního činidla a vody jako rozpouštědla, snížil jsem hladinu ph na 5,5 pomocí hcl, získal jsem asi 700 ml celkové hmoty (ano, vše jsem filtroval a myslím tím, že jsem získal 700 ml čirého tekutého methcathinonu).
Vše jsem dal do pyrexové misky, zapnul jsem tepelný sporák na 60-70 stupňů celsia a odpařil všechnu vodu, zbylo mi asi 10ml hustého slizu (bílé/žlutavé barvy).
Může mi někdo pomoci a říct, jak to dále vykrystalizovat do formy hcl?
Nepokazil jsem někde něco? Pokud ano, mohli byste mi to prosím říct.

Děkuji za jakoukoli pomoc

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Měli byste vyzkoušet acetonový záblesk
což znamená, že na hustou břečku nalijte studený aceton (pokud není příliš pozdě) a krystaly by se měly z roztoku rozpadnout.
pokud syntéza nebyla zkažená od samého počátku.
měl by sis přečíst návody na krystalizaci na fóru (např. krystalizace mefedronu).
NEBO
nechte roztok pomalu odpařovat
řekněte nám, jak to jde
https://www.erowid.org/archive/rhodium/chemistry/equipment/rextal.acidbase.html < dobré čtení

Last edited:

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Nechala jsem ji pomalu odpařovat a zůstala mi jakási pasta, neviděla jsem, že by se tvořily krystaly, pasta mi připomínala amph, ale jinak. Pasta byla čím dál sušší, rozprostřel jsem ji po skleněné desce a pečlivě vysušil v troubě při 60 stupních C , za neustálé kontroly, zbyl mi jakýsi bílý/žlutý suchý prášek, který se opravdu snadno rozpadal, vzal jsem si 100 mg insuflační cestou a cítil jsem se rychle/ trochu euforicky. Je zvláštní, že nevidím vizuálně lesklé krystalky, ale když to chroupu, slyším praskání, takže si myslím, že je to hcl forma (může se mýlit). moc děkuji, velmi si cením vaší rady s technikou studeného acetonu a brzy ji vyzkouším (zdá se, že je to mnohem rychlejší způsob získávání krystalků).

Btw myslíte si, že ten prášek, který jsem dostal, je methcathinone? bolí z něj nos skoro stejně jako z methamphetaminu.

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Pokud jste použili syntézu erowid avše fungovalo v pořádku, pak ano, je to methcat
Předpokládám, že byste už měli cítit účinky.
Jak jste extrahovali pseudotvorbu?

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Nasypal jsem bílé pseudotablety do sklenice naplněné 150 ml destilované vody a zahříval ji v mikrovlnce, dokud roztok nedostal teplotu 70c, pak počkal, až vychladne, oddělil čirý obsah přes dvojitý kávový filtr do druhé sklenice a proces s první sklenicí ještě 2krát zopakoval. Zůstalo mi asi 400-410 ml roztoku pseudonymu (40-50 ml se ztratilo kvůli kávovým filtrům). Přemýšlel jsem o krystalizaci pseudo, ale neviděl jsem v tom smysl, protože jsem používal zředěný roztok kmno4 v druhé sklenici.

8n398k20k280

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Čím bych mohl nahradit oxidační činidlo kmno4?

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
člověče, tyhle věci jsou všude na netu (stále - žasnu) > jonesova reakce v chlazeném roztoku , ale to zahrnuje mnoho dalších kroků, vaše nejlepší sázka je chlazený roztok kmno4 možná v kyselém roztoku hcl (nevěřte mi to> pokud chcete hcl... ).
pokud to používáš pro své potěšení, tak octová věc pomáhá... ale nedoporučoval bych tolik trvalé (polovina p/eph)... používej spíš 1:4 v octové trvalé na sudo... zase octová sůl je nestabilní, ale dá se vysušit na "něco" mastného, další rekrystalizace a chlazení může pomoct - nevím , ještě jsem to nezkoušel, nedělej IV tuhle věc prosím tě
zkuste suchý aceton/alky PO získání sudo/eph v pěkně lesklé formě, A pak ho použijte v reakci.
A možná, že když se "probudíš" (já ne, nesnáším to), tak si vyrobíš metamf.

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Myslím, že Mno2, ale nevěřte mi. *Možná* bude stačit jakékoli oxidační činidlo, ale za jiných podmínek,
Zkusil bych h2o2 nebo chlor, ale zní to skečovitě/špinavě... Perm si můžeš objednat na různých stránkách, ale pozor na množství a clo... Já jim jen řekl, že ho používám na čištění akvária, ale staří celníci tomu nerozumí, pokud to není běžná celní záležitost
Buďte opatrní , jako vždy

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Proces rekrystalizace jsem nezkoušel , protože jsem četl, že organické kyseliny a betaketony nejsou příliš stabilní, ale ano: můžete získat nějakou suchou formu.
Opravdu bych si přál, aby taková jednoduchá syntéza byla možná s hcl a dlouhými krystaly... Zkusím štěstí znovu
Dobré vlákno, dobré fórum.. omlouvám se za trojí příspěvek, neumím editovat příspěvky

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
152
bkmdma krystaly. Aceton-2ml na grm + H2O 1ml na grm prášku.

Attachments

• fCzVsHIqw7.jpg
    fCzVsHIqw7.jpg
    1.9 MB · Views: 166