DMT - domácí experiment

DayDrinker

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Doufám, že je v pořádku, že to zde zveřejním, ale rád bych se podělil o své zkušenosti s DMT jako alternativou k tradiční medicíně. 😊O DMT vím již mnoho let, ale nikdy jsem vlastně nezkoumal jeho možnosti rekreační ani jiné. Nicméně jako série nešťastných událostí mě přivedla k jeho zkoumání.
Na úvod řekněme, že moje žena měla extrémní zdravotní problémy s fibromyalgií, revmatoidní artritidou a sérií drobných mozkových příhod. Není tedy třeba říkat, že kvalita jejího života nesmírně utrpěla. Zdá se, že byla u všech neurologů na východě USA, ale vždycky je to stejná odpověď, léčit příznaky, nezabývat se příčinou. Tohle trvá už 12 let. Je bolestné se na to dívat.
Před pěti lety je řekněme mé vlastní matce diagnostikována dimise/Alzheimerova choroba. Byla u těch nejlepších lékařů, které lze za peníze koupit, Přesto v tomto časovém horizontu její stav pokročil do té míry, že zcela ztratila jakoukoli paměť na bezprostřední události a nevzpomíná si na lidi ani na místa před rokem 1980. Toto datum se stále vzdalovalo od současného času. Vyhlídky nejsou přinejmenším dobré.
Řekněme, že jako rodina pracujeme ve zdravotnictví a kolektivně rozumíme lékařským procesům mnohem lépe než většina ostatních. Rozhodli jsme se (sourozenci) prozkoumat a odvodit alternativní řešení pro matku a ženu. To nás přivedlo k DMT a rozhodli jsme se přistoupit k vytvoření a vyčištění léčby pro obě. Manželka souhlasila s účastí a matce to bylo opakovaně řečeno a vypracovali jsme plán.
Plán léčby pro manželku - zdokumentovat současné příznaky a stanovit základní linii na základě úrovně bolesti, snadnosti pohybu, ztráty citu v pravé ruce, tváři a dalších oblastech na pravé straně potvrzené a dokumentované každý týden kolíčkovou metodou, vytvořit výpočet léků (mg) každého aktuálně předepsaného léku a dietu. Denně uchovávejte informace a vytvářejte záznam v programu Excel, abyste mohli údaje zaznamenávat. Shromažďujte po dobu dvou měsíců před podáním DMT.
Během období sběru byly pořízeny zásoby, které zahrnovaly 10 kg mimózy hostilis a 2 kg Phalaris arundinacea získané z místních venkovních zdrojů. Extrakce zahrnovala použití několika rozpouštědel včetně nafty, toluenu, acetonu, metanolu, xylenu, mek, stoddardova oleje, vše pokud možno suché. Bylo také použito více kombinací kyselin a zásad. Byly rovněž použity metody čištění.
Na tomto místě, než budu pokračovat, bych rád požádal o souhlas administrátora s pokračováním tohoto příspěvku.

Albert Hofmann

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
I když možná budete muset ještě získat souhlas administrátora, ale rád bych si poslechl zbytek

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,850
Deals
1
Dobrý den, je to velmi zajímavý experiment, náš tým bude ocenit vidět váš příběh z důvodu významu vědecké složky.

Last edited by a moderator:

Bimbone

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Parádní experiment! Určitě si najdeš něco, co tě bude bavit i v pozdějším věku.

thegentleman_007

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Byly na to navázány nějaké další kroky? docela zajímavé

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,850
Deals
1
Bohužel ne

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,850
Deals
1
Pravděpodobně k tomu má osobní důvody.

thegentleman_007

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
I
Vskutku jsem si myslel totéž

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Velmi zajímavé a odvážné myšlenky.

Pokud se někdy vrátíte, budu rád za pokračování tohoto příspěvku. Přeji vše nejlepší vaší rodině :)

MrSung

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
V současné době také pracuji s týmem v Jihoafrické republice a i my se vydáváme podobnou cestou, dokonce testujeme tradiční léky na infekce a nemoci, jako je HIV, ale bohužel si nemyslím, že by bylo etické diskutovat o našich průběžných výsledcích na této platformě.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Máte nějaké cesty, po kterých byste mohli dodávat MDMA do Namibie?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Moje žena trpí depresemi.
Začali jsme s programem různých psychedelik, abychom se to pokusili napravit, protože deprese vedla také k závislosti na kokainu a alkoholu.
Po diskusi o drogových závislostech, která trvala asi týden, se u nás v pokoji objevil 1 trip 250 µg a ona už několik měsíců kokain nepoužívá. Každý třetí den si dává mikrodávky LSD, asi 20 µg ráno.

Poté jsme vyzkoušeli mikrodávkování psilocybinu bez znatelných "dodatečných" účinků.

Pak jsme zahájili program 20 mg insuflovaného MDMA denně v 16:30 (půl hodiny předtím, než by normálně začala útočit na lahve vína) a provozovali jsme ho dva týdny. Nyní pije zhruba každý druhý den, obvykle ne více než 1 sklenku vína (pokles ze dvou lahví denně).

Před čtyřmi týdny měla lehkou vape relaci NN DMT, měla alkohol (2 sklenice vína) a byla úzkostná, protože byla v depresi. Z DMT vape si dala jeden jediný inhalátor a byla mimo ~ 12 minut s otevřenýma očima. Když se probrala, byla traumatizovaná. Plakala asi 4 hodiny a říkala mi, jak moc se nenávidí. Donutil jsem ji sepsat si věci, které na sobě nenávidí, aby o nich mohla mluvit o den nebo dva později.

O dva dny později mi řekla, že se nenávidí, že si uvědomila, že to byl jen kouř a zrcadla, že opravdu chápe, proč se některým věcem nechce postavit čelem. Pak mi řekla, že se jí líbí, jak vypadá v zrcadle. To je obrovské, normálně se na sebe dívá a nenávidí to, co vidí, to je jádro (myslím) její deprese).

Každopádně po čtyřech týdnech se jí stále líbí, kým je, znovu se super smysluplně věnuje dětem a znovu chodí na pracovní pohovory!

Takže ne originální příběh, ale přesto jedna z nadějí :)

. Všechny své molekuly mám od Nemisis (odkaz je na mé doporučení - pokud něco dostanete, dostanu malinký kickback :) ).

RaulDuke1989

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
To je úžasné, kamaráde, odvádíš skvělou práci, kterou uděláme 👏

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
232
Jedná se o velmi zajímavé a inspirativní informace. Jak se věci mají nyní? Jak dlouho kurz trval?

kokkewiet

Don't buy from me
Resident
Reaction score
9
Zkuste Activelle, pro ženu po čtyřicítce. Funguje to. Moje žena by mě už zabila :),