Vykazuje získávání velmi velkých krystalů během krystalizace meth známky méně čistého produktu?

V€ctor Company

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Řídil jsem se následujícím návodem: http: //bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...ne-crystallization-and-ice-manufacturing.465/.

a přečetl jsem si následující: Paradoxně špinavý pervitin krystalizuje lépe než čistý pervitin, protože krystaly rychle rostou kolem částice nečistoty a vytvářejí pěkné velké, tvrdé krystaly.

Přikládám 3 obrázky. Dva z nich jsou snímky, které jsme sami pořídili z našich experimentálních dávek a které ukazují menší čistší úlomky, které jsme vykrystalizovali pomocí metody na výše uvedeném odkazu, a další fotka je obrázek, který jsem stáhl z internetu (černá rukavice) jako příklad velmi velkých úlomků, velkých jako ruka.

Pokud na základě těchto pokynů ke krystalizaci obdržíte střepy, které jsou stejně velké jako střepy na obrázku s černou rukavicí, znamená to, že je váš výrobek nečistý? Lze z obrázků snadno poznat, že naše šarže mají vyšší čistotu než tyto?

Attachments

• Gag9QHpCZl.jpg
    Gag9QHpCZl.jpg
    123 KB · Views: 45
  • 73A1tmSUYL.jpeg
    73A1tmSUYL.jpeg
    115.4 KB · Views: 38
  • Zyu0gt61EO.png
    Zyu0gt61EO.png
    220.8 KB · Views: 36

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
nejsem nejzkušenější s ledem, ale ta černá rukavice mi ani nepřipadá jako pervitin (ik je to jen hovno led, ale připomíná mi to jako velký kus křemene nebo tak něco). některé z tvých střepů jsou větší než jiné, které jsem viděl, ale nic, co by tě mělo ZNEPOKOJIT. ty na první fotce vypadají skvěle! podle mě vypadají čistě, ale nechal bych si udělat druhý názor.

Těm bych věřil víc než opravdu malým střepům ^^;
Uvažoval jsi o prodeji na fóru?

whatshappening

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Znamená to, že měly hodně volného prostoru k růstu. velká krystalizační miska.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Tady jde o to, že kdybyste si ten pervitin vyrobili, tak by to nebyla pravda, ale kdybyste si ho někde koupili... jo, to není pervitin... ehm, myslím tu fotku v černých rukavicích, to není pervitin