- Reaction score
- 2
Ahoj lidi, jedna otázka....
Už nějakou dobu kupuji olej BMK z holandska, který je smíchaný 1:1 s isopropanolem a pak opatrně vysrážený koncentrovanou kyselinou sírovou na síran amfetaminový.
Nyní jsem vyzkoušel bmk olej od jiného dodavatele a zkusil jsem ho převést na amfetamin sulfát podle výše uvedeného popisu. Nyní po příchodu oleje jsem si všiml, že mi byl prodán diethyl(fenylacetyl)malonát (CAS- 20320-59-6) ... Už jsem se díval na vaše vlákno, jak ho převést na bmk, bohužel nemám dostatek zkušeností a vybavení na jeho převod.
A teď k mému dotazu : které číslo CAS je to správné, abych z oleje dostal právě amfetamin ?
Vím to podle následujícího návodu:
Smíchejte 1:1 s isopronalem a přidávejte po kapkách kyselinu sírovou (96%+), dokud se v roztoku nevytvoří síran.
Takže žádné složité kroky a snadno proveditelné pro začátečníka.
Pod benzylmethylketonem jsem našel následující číslo CAS:
Identifikátory:
Další názvy
benzylmethylketon; methylbenzylketon; fenyl-2-propanon
Číslo CAS
103-79-7
Můžete mi prosím někdo pomoci.. byl bych za to velmi vděčný !
Je to CAS, který potřebuji, abych mohl snadno vyrobit amfetamin ?
omlouvám se za svou velmi špatnou angličtinu, jsem Němec
Už nějakou dobu kupuji olej BMK z holandska, který je smíchaný 1:1 s isopropanolem a pak opatrně vysrážený koncentrovanou kyselinou sírovou na síran amfetaminový.
Nyní jsem vyzkoušel bmk olej od jiného dodavatele a zkusil jsem ho převést na amfetamin sulfát podle výše uvedeného popisu. Nyní po příchodu oleje jsem si všiml, že mi byl prodán diethyl(fenylacetyl)malonát (CAS- 20320-59-6) ... Už jsem se díval na vaše vlákno, jak ho převést na bmk, bohužel nemám dostatek zkušeností a vybavení na jeho převod.
A teď k mému dotazu : které číslo CAS je to správné, abych z oleje dostal právě amfetamin ?
Vím to podle následujícího návodu:
Smíchejte 1:1 s isopronalem a přidávejte po kapkách kyselinu sírovou (96%+), dokud se v roztoku nevytvoří síran.
Takže žádné složité kroky a snadno proveditelné pro začátečníka.
Pod benzylmethylketonem jsem našel následující číslo CAS:
Identifikátory:
Další názvy
benzylmethylketon; methylbenzylketon; fenyl-2-propanon
Číslo CAS
103-79-7
Můžete mi prosím někdo pomoci.. byl bych za to velmi vděčný !
Je to CAS, který potřebuji, abych mohl snadno vyrobit amfetamin ?
omlouvám se za svou velmi špatnou angličtinu, jsem Němec