Zexafy Don't buy from me New Member Joined Jan 27, 2022 Messages 5 Reaction score 4 Points 3 Mar 10, 2022 #1 Ahoj, zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenosti s práškem z efedrinu, pokud jde o extrakci efedrinu a pseudo. Díky
Ahoj, zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenosti s práškem z efedrinu, pokud jde o extrakci efedrinu a pseudo. Díky
Marvin "Popcorn" Sutton Expert Joined Jul 25, 2021 Messages 195 Reaction score 312 Points 63 10 Mar #2 V tomto článku je napsána jedna metoda extrakce existuje jednoduchá metoda: Ephedra (suchá a rozdrcená surovina, nejméně 100 g). Toluen Hydroxid sodnýHCl plyn v systému toluen - alkalický roztok se alkaloidy extrahují při pH = 12, poté se organická fáze oddělí a okyselí plynným HCl. S extrakcí mohu pomoci v pm Last edited: Mar 14, 2022 Upvote 0 Downvote
V tomto článku je napsána jedna metoda extrakce existuje jednoduchá metoda: Ephedra (suchá a rozdrcená surovina, nejméně 100 g). Toluen Hydroxid sodnýHCl plyn v systému toluen - alkalický roztok se alkaloidy extrahují při pH = 12, poté se organická fáze oddělí a okyselí plynným HCl. S extrakcí mohu pomoci v pm
Zexafy Don't buy from me New Member Joined Jan 27, 2022 Messages 5 Reaction score 4 Points 3 14 Mar #3 Děkuji kolega se na to podívá Upvote 0 Downvote
yuiopjkl Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 14, 2022 Messages 77 Reaction score 44 Points 18 28 Mar #4 Můžete mi pomoci v PM Upvote 0 Downvote