Samozřejmě použijte funkci vyhledávání. Efedrin / pseudoefedrin mají 2 chirální centra a redukcí bylo odstraněno první z nich, což znamená, že oba produkty podléhají stejné reakci za vzniku stejného produktu Efedrin a pseudoefedrin jsou zaměnitelné.
Hej, nekupuj to ode mě, chlapče
Existuje pouze 1 efedrin, má 2 enantiomery. Mohl bych vám prostě říct odpověď, ale lepší způsob je, abyste se na to podívali a zjistili to.
1. Přejděte na stránku efedrinu na Wikipedii a všimněte si chirality alfa uhlíku.
2. Vyhledejte "D-methamphetamine", klikněte na "pics" a všimněte si chirality alfa uhlíku. Který z nich potřebujete, 1s,2r, nebo 1r,2s.
Řekněte nám odpověď
Mate nechci dělat metamfetamin nebo něco takového, mohu vyřešit efedrin mám 2 různá čísla a nevím, které z nich je lepší nebo jestli se dá vyrobit metamfetamin z obou, myšlenka Otázky jsou pro, ale pokud nikdo nechce odpovědět, je mi to jedno
Metamfetamin někdo, kdo umí, může vyrobit z obojího. Pseudo a ef. Ale jak říká @Frit Buchner: naučte se něco o enantiomerech/izomerech. Také nejsem dostatečně obeznámen s radami, ale vypadá to, že vám mohu dát malý tip.
Brácho já se neptám jestli můžu vyrobit z efedrinu nebo pseudo vím že můžu vyrobit z obou ptám se jestli můžu vyrobit z každého efedrinu, mám možnost nabídnout tady na fóru oba jsou efedrin ale rozdílné číslo CAS jeden je HCL takže vím a druhý je volná amin... ASK protože si myslím, že spousta lidí bude mít zájem o tady.
špatně si myslím, že vím, co chci nabízet, dříve jsem měl cirrus nebo EPHEDRINE ARENA, nepotřebuji znát všechno, Arena má EF HCL a nenašel jsem žádný lékárenský přípravek, který by obsahoval volný amin,
to je asi tak všechno