Rád bych se zeptal, zda mi zdejší velký chemik může říct, z jaké chemie se Eutylon vyrábí a jaké jsou konkrétní kroky syntézy, protože se chci dozvědět Xi
Rozpuštěním 3,4-methylendioxybutyrofenonu v dichlormethanu na brom vzniká 3′,4′-methylendioxy-2-bromobutyrofenon. Tento produkt byl poté rozpuštěn v dichlormethanu a přidán k vodnému roztoku ethylaminu. Poté byla přidána HCl. Vodná vrstva byla odstraněna a pomocí hydrogenuhličitanu sodného byla upravena na alkalickou. Pro extrakci aminového etheru byl použit ether. K získání eutylonu byla přidána kapka roztoku etheru a HCl.
Dobrý den, nejváženější chemiku, podle vašeho protokolu 3′,4′-methylenedioxy-2-bromobutyrofenon jsem nemohl najít přesně CAS Můžete mi říct a sdělit mi podrobné kroky syntézy Použití surovin Obsah vodného roztoku ethylaminu Řízení teploty syntézy Řízení času Budu postupovat podle vašeho protokolu pro syntézu a zveřejním ho zde Děkuji moc Jste velmi vážená osoba.
Proč jste si pro syntézu vybrali právě tuto látku? Psychoaktivní vlastnosti jsou mnohem horší než u methylonu a hlavní prekurzor bude stát mnohem více.
Vážený chemiku, jsem poctěn, že mi můžete odpovědět, chci se naučit Xi Eutylone, protože tato látka může dočasně zabránit právním rizikům v mé oblasti a je populárnější, takže mi prosím řekněte podrobné kroky syntézy a CAS prekurzoru, budu čekat na vaši odpověď a vaše podrobná odpověď mi velmi pomůže.
Vážený chemiku, jsem poctěn, že mi můžete odpovědět, chci se naučit Xi Eutylone, protože tato látka může dočasně zabránit právním rizikům v mé oblasti a je populárnější, takže mi prosím řekněte podrobné kroky syntézy a CAS prekurzoru, budu čekat na vaši odpověď a vaše podrobná odpověď mi velmi pomůže.