Question Looking for a vendor Extrakt 2C-B z tablet

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Dobrý den.

Mám spoustu tablet 2C-B nakoupených v posledních několika měsících a zjistil jsem, že je raději šňupu. Rozdrcené pilulky jsou hrozné.

Existuje nějaký způsob, jak je rozdrtit a pak z tablety vyextrahovat jen 2C-B a plnidlo z tablety vyhodit?

Mám asi 80 tablet po 20 mg...

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Dočetl jsem se, že tuto úlohu velmi dobře splní promývání izopropylalkoholem. Máte k tomu nějaké připomínky?
Mám toluen pro proces přeměny 5-MeO-DMT HCL na volnou bázi - mohl bych místo isopropylalkoholu použít toluen?

tajira

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
Ztratíš hodně věcí, brácho, jedna pilulka je tak 10 až 15 mg 2cb.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Rozpusťte v minimálním množství vody, odfiltrujte pevný odpad, ošetřete aq. roztokem NaOH, abyste získali 2-cb volnou bázi, kterou pak extrahujte a probublávejte suchým plynem hcl nebo vodnou HCl s následným odstraněním vody teplem.
Plné odhalení, tohle jsem nedělal, ale takhle bych k tomu přistupoval, možná se ozve někdo z našich odborníků?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Je mi to jedno - raději si čistě šňupnu než zdlouhavě polykám. Mám jich velké množství, pokud má každá 20 mg, pak bych měl asi 1,7 g - pokud odejdu s 1 g čistého, jsem spokojený...

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Je to správně. Jak uvedla @tajira, při těchto manipulacích toho hodně ztratíte.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Jaké jsou ztráty? 50% 80%?

Jak jsem řekl, mám v záložní zásobě 80 tablet, ke kterým se nikdy nedostanu, pokud každá z nich obsahuje 20 mg, jak je inzerováno, znamenalo by to, že je v nich asi 1,6 g 2C-B.
Pokud se mi podaří získat ~1g, budu to považovat za výhru.

Když přemýšlím o vybavení, které potřebuji, a tak dále, možná pro mě bude jednodušší prostě koupit čistý 2C-B a rozdat je přátelům jako dárky. Povzdech - kéž bych měl laboratoř.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Dobře - zeptám se na to jinak. Pokud tyto pilulky rozdrtím a rozpustím ve vodě, odfiltruji nerozpustné látky - co z nich obvykle vypadne? Mikrokrystalická celulóza? Mastek? Nevím, jaké pojivo se v nich používá.
A pokud se u toho zastavím a po odfiltrování pevného odpadu vodu jen odpařím, bylo by to pro mé účely dobré, protože bych mohl zbývající látku buď insuflovat, nebo bych ji mohl podávat nosním sprejem (rozkládá se 2C-B ve vodě podobně jako kokain pomocí 0,9% fyziologického roztoku?)

Mým cílem je, abych mohl tuto molekulu šňupat bez všeho toho dalšího harampádí, které mi zahlcuje dýchací cesty, takže cokoli rozpustného ve vodě bude stejně jednodušší.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Nevím jistě
Myslím, že ano
Ano, forma soli 2c-b je rozpustná ve vodě

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Degraduje/rozpadá se 2C-B ve vodě (podobně jako kokain), tj. zda by se dal ve vodě v nosním spreji skladovat déle, než bych to mohl udělat s kokainem (což se zdá být jen otázka hodin...).

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Dobře jsem začal jednoduchý proces.
Vzal jsem 10 20mg 2C-B, jemně je rozdrtil a přidal 50 ml destilované vody.
Zabývám se tím, že to prochází přes malou nálevku a kávový filtr (vše, co mám v tuto chvíli k dispozici) a množství sajrajtu, které zůstalo, je ohromující.

Budu zbytky několikrát znovu namáčet, abych z nich dostal co nejvíc 2C-B (možná třikrát?
A pak to prostě nechat po určitou dobu odpařovat do sucha.

Otázka - když nechám vyčištěný destilát v kuželové baňce, mohl bych ho zahřát, abych urychlil odpařování, a po vychladnutí do něj hodit něco, co se rychle odpařuje, jako je éter, isopropylalkohol nebo toluen, abych rozpustil 2C-B, který se připevnil na vnitřek baňky, a pak to nalít do ploché misky pro rychlé odpařování, nebo je to hloupá představa?

Attachments

• HGTohlJstn.jpeg
    HGTohlJstn.jpeg
    1.9 MB · Views: 168
  • o0AerUghNv.jpeg
    o0AerUghNv.jpeg
    3.1 MB · Views: 159

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Jen pro vaši informaci - suchá hmotnost rozdrcených tablet byla 2,960 g. Odpad a produkt změřím, jakmile vše uschne a můj proces bude cimpletní - poskytne nám to velmi základní přehled o možných hodnotách ztrát :)

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Bylo by to dostačující
nerozpustí 2c-b sůl, to je lepší udělat v Petriho misce nebo jednoduché misce se širokým povrchem. a ano, můžete ji trochu zahřát

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Díky - mám to na nerezovém tácku, který se suší za mými kamny na dřevo - mělo by to schnout přes noc - zítra to seškrábnu a změřím výstup.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Dobře, urychlil jsem proces sušení v sušičce, ventilátorové, nastavené pod 100 stupňů C. (vypadalo to asi na 80).

Zůstalo mi 168 mg špinavě žluto-bílého zbytku - mírně voskové struktury.

Pokud by to byl čistý 2C-B, pak by to znamenalo, že můj výtěžek je 16,8 mg na tabletu (inzerováno 20 mg), což by byla docela slušná výtěžnost 84 %.

Nepochybuji o tom, že to není čistý 2C-B, takže můj výtěžek je určitě nižší, ale i tak je to zábavné cvičení.
Jelikož je to mírně voskovité, moje touha insuflovat to nebude úplně dobrá, takže rozpustím všech 168mg do 5ml 0,9% fyziologického roztoku a umístím do nosního spreje. Jelikož se rozpouští bez problémů, měl by to být snadný způsob podání.

Moje nosní pumpa mi dává 30 aktů na 5 ml, takže při dávce 168 mg by mi to dalo 5,6 mg tohoto zbytku 2C-B. Dvě pumpy by měly být velmi slušná dávka.

Druhý obrázek je po přidání 5 ml 0,9% fyziologického roztoku - voda má mírně mléčně bílou barvu a plave v ní sediment. To je počáteční kontrast k čiré vodě, která šla do fáze odpařování.

Takže buď bylo teplo příliš intenzivní a něco jsem v troubě uvařil, nebo proces odpařování/sušení zaneřádil některé příměsi/vázadla, které byly ve vodě rozpustné, a ty se nyní dostaly ven, nebo se něčemu v tomto roztoku nelíbil solný roztok. Uznávám, že čisté vody bylo přes 100 ml a tohoto solného roztoku je jen 5 ml, ale ani během sušení voda nezměnila barvu, takže se určitě něco děje.

Možná obětuji dalších 10 tablet, abych to zkusil znovu a změnil pár věcí.

1. teflonový tácek na sušení
2. tablety po rozdrcení rozpustit a nechat před filtrováním usadit, zastavit dříve, než se sediment dostane do filtru.
3. Každé další mytí by se nechalo usadit.
4. použijte menší množství vody (30 ml na jedno promývání, nikoliv 50 ml).
5. Umožnit pomalejší přirozené odpařování (dokud se mi nedostane do rukou něco, co to urychlí...).

Každopádně - to je dnešní cvičení ve filtraci a odpařování. :)

Attachments

• YsPaojmfFz.jpeg
    YsPaojmfFz.jpeg
    3 MB · Views: 160
  • 3KUQJRstfz.jpeg
    3KUQJRstfz.jpeg
    1.3 MB · Views: 164

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Můžete je rekrystalizovat nebo provést extrakci A/B, abyste získali čistý 2C-B.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Zajímalo by mě, kolik toho skutečně prošlo tímto procesem. Chabé hádání, protože nevím jistě, co do toho šlo...

Po noci strávené ve fyziologickém roztoku však můžete vidět, kolik sedimentu se do této fáze dostalo (nebo se dostalo ven díky fyziologickému roztoku). Chystám se to znovu přefiltrovat a zastavit v této fázi, zkusit to později.

Příští várka bude lepší :)

Attachments

• tm9qyMxGDH.jpeg
    tm9qyMxGDH.jpeg
    3.1 MB · Views: 163

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Šňupání má kratší životnost s vyšší biologickou dostupností (předpokládám, že to platí i pro mnoho jiných molekul), takže více vyhovuje mému životnímu stylu.
Nemohu konzumovat látku a na dlouhou dobu vypadnout ze svého života, nejčastěji pouze večer po uložení dětí ke spánku - to mi ponechává velmi malou příležitost ke hře.
Mít prudký nástup, rychlý vrchol a pak uvolněný pokles v době, kdy se po dvou hodinách dostanu do postele, znamená, že si užiju večer, dobře si odpočinu a neohrozím svůj životní styl.

Kdybych mohl brát 2C-B tak, jak je zamýšleno, měl bych ho na zádech po vrcholu MDMA. Nebo po vrcholu MDMA s cukrovinkami. Tyto věci trvají mnoho hodin, takže si musím naplánovat, že nebudu doma, seženu si hlídání atd. atd - to není snadné, takže volím práci v rámci omezení mého životního stylu :)

Každopádně - šňupání je u 2C-B drsné a nástup může být dost drsný. Nápad s nosním sprejem zcela odstraňuje drsnost šňupání a pokud vdechování rozložíte na 5/10 minut, nástup se zmírní.

Omlouvám se, nejde o přednášku, jen o uvedení některých souvislostí. :)