G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,870
- Deals
- 1
Autor je zvyklý stříhat a spodní pupeny z pěstování Sweet Cheese Auto a některé DP Auto Blueberry mu zůstaly v mrazáku. Věřím, že toto je nejjednodušší způsob, jaký existuje!
3. Vyndejte punčocháče a, já používám jeden z těch kroužků, které se používají na pečení piškotů, ale hodí se cokoli podobného. Usnadňuje to kontrolu, takže se vám nestane, že byste se celí ořezali. Pochopíte, co mám na mysli, a něco, do čeho můžete sbírat výpalky.
4. Navlékněte punčochu na to, do čeho se rozhodnete sbírat. Mně sedí perfektně, ale pokud používáte něco menšího, můžete konce prostě svázat k sobě, abyste sítko utáhli.
5. Vezměte si třeba hrst nebo dvě odstřižků najednou a umístěte je uvnitř kroužku, začněte bubnovat, třít a zpracovávat je proti sítu. Není stanovena doba, po kterou byste to měli dělat, ale čím déle, tím lépe!
7. Punčocháče mají obecně těsnější otvory dole na nohách! Takže to, co chceme udělat, je nyní získat nádobu a provléknout ji až do okolí "kolen", mělo by to vypadat nějak takto. Nyní máme mnohem jemnější síto než předtím.
8. Nyní použijte lžíci a dejte část materiálu na nové síto a dávejte pozor, abyste žádný nerozlili, jen lžící pohybujte a jemně bubnujte. Nakonec budete moci vidět, že tam zůstaly jen rostlinné materiály a všechen dobrý materiál propadl. Ztratíte více než 90 % toho, co jste měli před tímto krokem.
Mělo by to vypadat nějak takto.
11. Autor zapomněl vyfotit další kroky, ale až to budete mít, zapněte troubu na 170 °C, obalte balíček novinami a zalepte je. Nyní jej před vložením do trouby na 10 minut namočte do vody. Vyjměte jej. Použijte váleček a co největší silou jej několik minut válcujte o tvrdý povrch, znovu namočte a opakujte. Toto proveďte 2-3krát a poté dejte balíček do lednice vychladit.
Nyní byste měli mít pěkný kousek hašiše!
Nyní byste měli mít pěkný kousek hašiše!
Last edited by a moderator: