Nenazval bych btcboss2022 podvodníkem, alespoň ne účelově. Vlastně věřím, že se poctivě snaží, ale je tu problém. Metody popsané zde na fóru jsou vlastně arbitrární, řekněme, že je otázkou náhody, který stereoizomer vykrystalizuje jako první a ten bude ve vzniklé soli v přebytku. Jednou to může být d- a příště l- a ano, 70 ku 30, to je přesně to, co tímto způsobem dostanete. Pokud nyní nemáte polarimetr, abyste si optickou rotaci zkontrolovali sami (snadné), pak dostanete pěkné krystaly a jak se zde ve videích a příspěvcích vždy tvrdí, že to bude jen d-, říkáte si: "Skvělé! Krystaly! To musí být d-metal!".
Proto si myslím, že není správné nazývat btcboss2022 podvodníkem, pokud vám nevrátí peníze nebo neposkytne užitečný materiál, no to by bylo něco jiného.
A samozřejmě je zřejmý fakt, že d-Meth dobré kvality, řekněme 85% a více d- za méně než 30 €/g nekoupíte a to za kg. Protože úsilí a náklady na výrobu jsou prostě velmi vysoké a cokoli menšího má ekonomicky nulový smysl.
Totéž platí pro jakoukoli drogu, která se syntetizuje v tajných laboratořích. Pokud někdo vlastní chemickou továrnu, no tak si to všechno může vyrobit téměř zadarmo, a to ve vynikající kvalitě. To se ukázalo u Imhausen XTC v 80. letech, nejlepších tablet MDMA, které kdy byly na trhu.
Pokud by měl někdo zájem udělat video nebo obrázkový návod, jak zkontrolovat (zhruba) optickou rotaci velmi jednoduchými prostředky dostupnými každému, napište mi PM a já mu poskytnu, co potřebuje vědět, jen na to nemám čas ani nervy.
Taky se mi nelíbí, že to vypadá, že číňani jsou častěji podvodníci než ostatní, není to pravda. Zjistil jsem, že Číňané jsou poměrně poctiví obchodníci s jedinou nevýhodou, že vám nikdy nemohou vrátit peníze, protože raději zemřou, než aby vrátili přijaté peníze. Ale jsou docela ochotní kompenzovat ve zboží, takže je to nutné. Podvodníci nebo přímo zloději a lupiči se vyskytují v Nigérii (samozřejmě) v Jihoafrické republice (ne černoši), všechny arabské země (ne-muslimové jsou vždycky hra) a vrchol je Austrálie (každý zločin si myslí, že je Ned Kelly znovuzrozený).
Tento seznam je naprosto subjektivní, ale protože je sestaven mnou, je tímto prohlášen za evangelium