Jak mohu extrahovat z tablet loratadin a pseudoefedrin?

caydiantak

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Našel jsem pseudoefedrin (mnohem více)loratadin (5mg) pilulky u nás. Jak z nich vyrobím pseudoefedrinovou sůl?

emanuel852

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
h

Dobrý den, měli jste nějaké řešení? Mám stejný problém

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Loratadin je nerozpustný ve vodě. Můžete použít ethanol nebo methanol k namočení tablet, jejich přefiltrování a odfiltrování některých nečistot, které jsou v ethanolu nerozpustné. Po odpaření ethanolu přidejte destilovanou vodu a přefiltrujte. Loratadin je ve vodě nerozpustný. Přefiltrovaná kapalina se upraví na alkalické ph10+, extrahuje se, vysuší a zplynuje chlorovodíkem. Filtruje se.

emanuel852

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dobrý den, ale potřebuji oddělit loratadin od pseudoefedrinu, loratadin je nerozpustný ve vodě a pseudoefedrin také.
Takže nevím, jak to mám udělat.

View previous replies…

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Nečetl jste pozorně mou odpověď. Efedrin je rozpustný ve vodě a ethanolu. Lorata je ve vodě nerozpustná. Po odpaření ethanolu přidejte vodu a přefiltrujte a na filtračním koláči zůstane loratadin.

emanuel852

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Skvělé jste crack kamarád můj poslední dotaz zní: Mám nechat etanol odpařit v kádince nad hořákem produkujícím teplo?

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Není potřeba reflexe. Stačí odpařovat ethanol za normálního tlaku. Nesmí však být příliš suchý, protože po přidání vody se špatně rozpouští. Je to nejlepší jako výživná půda.