Vidím, že jste dostali spoustu odpovědí za předpokladu, že jsou skvělé, kdo je napsal, jsem nečetl, psilocybin můžete extrahovat rozemletím a věřím, že 1:1 váhový podíl extrakce etanolem za předpokladu, že s trochou vody, která se později vydestiluje, by byl můj nejlepší odhad na jednoduchý způsob, jak udělat extrakt z vašich hub, mám teď krabice od bot s panskými subtropy a nějaké závistivé monotuby, byla to pro mě mykologická horká linka, contam free tak dlouho, že jsem propálil všechny agarové desky a transfery, stejně jako většinu grain to grains z těch prvních transferů, mám nějaký fialový mystic lc, který se tak rychle kolonizuje a dělá skvělý produkt, pokud se je snažíte extrahovat do tekutého ethanolu a nebo ethanol a dh20 bude cesta, vsadím se, že najdete postup velmi snadno, jsou teď legální na mnoha místech, co dělám, je skvělé a až všechny mé potraty nebo vedlejší nebo je, že nevypadají jako něco id někdy dát někomu v pytli období a když se vybudují do čtvrtlitrové sklenice jsem je dal do magické kulky pro krátký cyklus výbuchu a pak si to velmi čistý citronový džus z celých potravin, které chutná tak dobře a já smíchat dva, můžete filtrovat po několika hodinách, ale já obvykle nechat to dělat to je thang při pokojové teplotě po dobu 12 hodin zmrazit chil a filtrovat pak vypít citronovou šťávu v záběrech je to lepší než jakékoliv čokoládové tyčinky nebo cokoliv, co jsem udělal, můžete samozřejmě distribuovat to tak a kyselina citronová dělá obrovský rozdíl bavte se tam a hlídat své ego lol