Question Looking for a vendor Jak získat malé množství d-meth?

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Hledám a chci sehnat čistý d-meth. Užívám ho místo methylfenidátu nebo amfetaminu v nízké dávce, protože je po něm méně nervózní nebo napjatý. Bohužel všechny věci na běžném trhu nejsou čisté nebo jsou racemické nebo cokoli jiného...

1. Prodává tu tedy někdo malé množství d-methu do Německa?

2. Pokud ne, jaký by byl nejjednodušší a nekomplikovaný způsob, jak ho vyrobit?

3. Viděl jsem, že se někde prodávají ampulky na injekce, které obsahují efedrin hcl 50mg/ml. Fungovalo by to, kdybych sehnal třeba 5g efedrinu hcl? Musím efedrin ještě extrahovat nebo můžu použít jen obsah ampulky? Zdá se, že je to jen voda, myslím.

4. Nebo prodává tady někdo efedrin hcl? nebo znáte odkaz na nějaký obchod (evropa). jaká je normální cena efedrinu?

5. Četl jsem, že s efedrinem se dá přejít rovnou na d-meth?

6. pseudo nebo ef by nebyl rozdíl?

7. Jaké chemikálie jsou těžko k sehnání a kde se dají sehnat? Co třeba fospor?

8. Je nutný krok krystalizace? Chci jen čistý produkt, který pak mohu smíchat s vodou a následně dávkovat v mililitrech pro perorální konzumaci. nepotřebuji střepy ani jiné věci.

9. Jaké látky jsou konečným výsledkem a jaká je očekávaná čistota?

10. Jaké vybavení opravdu nutně potřebuji. Nemám v plánu stavět hobby laboratoř, protože mi tento koníček přijde dost nebezpečný :-D

Last edited:

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Východisko z racemické volné báze:
V podstatě srážíte L-R , kde R je fenetylamin, s d-tartrátem nebo d-kamforsulfonátem, čímž získáte L-R L-tartrát/kamforsulfonát , vaše kapalina obsahuje pouze D-R, srážejte filtrem s požadovanou kyselinou.
Alternativou je použití l-tartriku ke srážení roztoku racemátu, čímž vznikne D-R D-tartrát, filtruje se , filtrovaná pevná látka se bazifikuje, sráží se pouze D-R požadovanou kyselinou.

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Takže se jedná o získání dex-amfetaminu z racemického amfetaminu?

Dex-amfetamin a racemický amfetamin mohu získat na lékařský předpis. Také na darknetmarketu jsou spolehliví prodejci čistého dexamfetaminu. Takže to není problém.

Ale chci d-metamfetamin, který se u nás na předpis sehnat nedá a kvalita prodejců na darknetmarketu je nespolehlivá. Takže hledám nějaký legální produkt tady nebo co nejjednodušší způsob, jak si ho vyrobit sám.

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Hmmm..... problémem je, že nevím, co tito prodejci s nízkou až střední kvalitou pervitinu vlastně prodávají. Jeho není, že je jen racemic an to je vše. Někdy je to falešný pervitin nebo falšovaný a možná ani není racemický. Nikdy nevím.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
It dosenen't matter if it is purely racemic or not, it can be 40/60 you don't care, you just take out the d part. pro přímý nákup produktu mohu doporučit jít na Alphabay, neviděl jsem skoro nikoho prodávat meth zde.

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4

Zatím jsem neměl dobrý úspěch na abecedě získat nějaký kvalitní, který d-meth. Proto hledám zde.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
pro efedrin hcl, catcafe.is prodává enurace (efedrin hcl), farmaceutická kvalita, je to velmi dobrá webová stránka, na rx meso je příspěvek této webové stránky !

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4

Děkuji, nevíte, jaká je obvyklá cena za ephe? Na té webové stránce to nevidím, protože tam není k dispozici (asi není skladem).

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Myslím, že cena je 80 EUR za 100 x 50 mg ef.

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4

Co znamená L-R, když napíšete " L-R L-tartrát/kamforsulfonát". Mám na mysli, k čemu je to R? Rotující?

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Aha, omlouvám se, R znamená amfetamin.

Nějak se mi nedaří sehnat kyselinu d-vinnou. Takže bych potřeboval použít kyselinu l-vinnou.

Říkáte, že to děláte s volnou bází? co když mám jako startér síran amfetaminový?

Říkáte, že pokud použijete kyselinu l-vinnou, "vzniká D-R D-tartrát". Jak to tedy mám oddělit? Funguje to s acetonem? Kyselina, jaká kyselina se dá snadno sehnat?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5

Máte síran, rozpustíte ho v minimálním množství vody, k tomuto roztoku přidáváte roztok NaOH, dokud nepozorujete, že se na vaší aq vrstvě tvoří organická vrstva. Tuto malou organickou vrstvu extrahujete trochou toluenu, xylenu, petheru, hexanu atd. (2-3krát) Extrakty oddělíte, vysušíte a voilá, máte roztok amfetaminové báze, se kterým si můžete hrát.
Ano, použitím L-tartriku získáte D-meth L-tartrát, který není vhodný pro skladování, je hygroskopický atd. Obejdete to jednoduše tím, že ho odfiltrujete. Vaše kapalina bude obsahovat převážně L-frakci, takže ji odložíme stranou. Nyní pevnou látku, kterou jsme získali, což je naše D-část, rozpustíme VŽDY ve vodě, VŽDY přidáme NaOH a získáme naši volnou bázi, ale nyní tvořenou převážně D. VŽDY několikrát extrahujeme vhodným rozpouštědlem, spojíme, vysušíme, vysrážíme sírou.
Doufám, že je to jasné, přečtěte si vlákna, na která jsem dal odkaz.

Na finální srážení můžeš použít síru nebo fosfor, nejlepší je síra suchá z mrazáku v acetonu. fosforečná má v sobě hodně vody a bude tě z ní bolet hlava, což v životě nepotřebuješ.

Last edited:

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Jak separovat s toluenem, xylenem, ...?
Potřebuji také hořčík pro sušení?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Vezmete rozpouštědlo, zalijete jím reakční hmotu, celou ji nalijete do dělicí nálevky, zavřete odvzdušňovací ventil protřepete, nepoužívejte příliš mnoho, jinak si příliš naředíte volnou bázi
Ano, síran hořečnatý, síran sodný, oxid barnatý nebo dokonce NaOH nebo NaCl, i když nefungují tak dobře. po vyhození vaší aq. vrstvy ze separační nálevky můžete také ještě jednou promýt solankou.

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
*bump* neprodává někdo nějaké malé množství čistého d-methu?