Hledám a chci sehnat čistý d-meth. Užívám ho místo methylfenidátu nebo amfetaminu v nízké dávce, protože je po něm méně nervózní nebo napjatý. Bohužel všechny věci na běžném trhu nejsou čisté nebo jsou racemické nebo cokoli jiného...
1. Prodává tu tedy někdo malé množství d-methu do Německa?
2. Pokud ne, jaký by byl nejjednodušší a nekomplikovaný způsob, jak ho vyrobit?
3. Viděl jsem, že se někde prodávají ampulky na injekce, které obsahují efedrin hcl 50mg/ml. Fungovalo by to, kdybych sehnal třeba 5g efedrinu hcl? Musím efedrin ještě extrahovat nebo můžu použít jen obsah ampulky? Zdá se, že je to jen voda, myslím.
4. Nebo prodává tady někdo efedrin hcl? nebo znáte odkaz na nějaký obchod (evropa). jaká je normální cena efedrinu?
5. Četl jsem, že s efedrinem se dá přejít rovnou na d-meth?
6. pseudo nebo ef by nebyl rozdíl?
7. Jaké chemikálie jsou těžko k sehnání a kde se dají sehnat? Co třeba fospor?
8. Je nutný krok krystalizace? Chci jen čistý produkt, který pak mohu smíchat s vodou a následně dávkovat v mililitrech pro perorální konzumaci. nepotřebuji střepy ani jiné věci.
9. Jaké látky jsou konečným výsledkem a jaká je očekávaná čistota?
10. Jaké vybavení opravdu nutně potřebuji. Nemám v plánu stavět hobby laboratoř, protože mi tento koníček přijde dost nebezpečný :-D
1. Prodává tu tedy někdo malé množství d-methu do Německa?
2. Pokud ne, jaký by byl nejjednodušší a nekomplikovaný způsob, jak ho vyrobit?
3. Viděl jsem, že se někde prodávají ampulky na injekce, které obsahují efedrin hcl 50mg/ml. Fungovalo by to, kdybych sehnal třeba 5g efedrinu hcl? Musím efedrin ještě extrahovat nebo můžu použít jen obsah ampulky? Zdá se, že je to jen voda, myslím.
4. Nebo prodává tady někdo efedrin hcl? nebo znáte odkaz na nějaký obchod (evropa). jaká je normální cena efedrinu?
5. Četl jsem, že s efedrinem se dá přejít rovnou na d-meth?
6. pseudo nebo ef by nebyl rozdíl?
7. Jaké chemikálie jsou těžko k sehnání a kde se dají sehnat? Co třeba fospor?
8. Je nutný krok krystalizace? Chci jen čistý produkt, který pak mohu smíchat s vodou a následně dávkovat v mililitrech pro perorální konzumaci. nepotřebuji střepy ani jiné věci.
9. Jaké látky jsou konečným výsledkem a jaká je očekávaná čistota?
10. Jaké vybavení opravdu nutně potřebuji. Nemám v plánu stavět hobby laboratoř, protože mi tento koníček přijde dost nebezpečný :-D
Last edited: