Jak identifikovat policejní dohled ?

evangelium

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Ahoj, vím, že policie má v každé zemi jiné metody, ale je nějaký způsob, jak ji identifikovat ?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
V jakých termínech? V reálném životě? Záleží na zemi, ale tajní policisté často používají německá auta, například VW.
Ale pokud u dostanou pozorování, je těžké ho odhalit, proto se mu říká pozorování...
Pokud máte pocit, že jste sledováni, okamžitě přestaňte dělat to, co děláte, a udržujte svůj počítač nebo byt v čistotě. V Německu a Rakousku má policie možnost sledovat váš telefon po dobu 2-3 měsíců. Pokud se budete držet v klidu, uvidíte, zda vás policie bude sledovat. Greez

nglneedhead

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
To se týká především chemie a chemického inženýrství. Neexistuje žádná příručka pravidel

Je to pocit a začnete si ho všímat, když se ho naučíte

Nejsou bezmozci, takže se umí schovat.

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
708
V moderních podmínkách se policisté odklánějí od metod klasického sledování. Nyní se používají spíše technické prostředky: městské kamery, sledování mobilních telefonů, analýza internetového provozu. Operativní sledování se používá pouze před zadržením osoby.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Nejedná se o metody pouze pro vysoce profilované cíle?

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Když prodáváte desítky kilogramů léků denně/týdně, stáváte se velmi významným cílem

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Pro orgány činné v trestním řízení je velmi snadné vás sledovat na dálku. Jedinou šancí, kterou můžete mít, je, že si všimnou, jak shromažďují důkazy, aby získali povolení k prohlídce. Jakmile soudce podepíše soudní příkaz, mohou zachytit všechny vaše hovory texty sociálních médií váš pohyb prostřednictvím telefonu, aniž by se dívali přímo na vás. Mohou prohledávat nebo krást vaše odpadky, což je naprosto legální, a hledat pravděpodobnou příčinu nebo důvodné podezření pro získání soudního příkazu. Pokud si všimnete, že vám chybí odpadky, není mnoho důvodů, aby vám je někdo vzal. Mají k dispozici technologii, která napodobuje věž mobilního telefonu a lstí váš telefon připojí ke svému zařízení, které jej po nahrání přepošle věži.
Nelíbí se jim to, ale vymyslí si důvod, proč chodit kolem policejní kanceláře a dělat si poznámky o vozidlech. Tato vozidla na vaší ulici později znamenají špatné znamení. Mohou vás obtěžovat, pokud vás uvidí, že se hodně díváte, a proto ta tajná auta parkují, když je nepoužívají. Nejlepší obranou je dobrý útok. Existují aplikace, které vám umožní odposlouchávat cb vysílačky záchranných vozidel. Naučte se jejich žargon a budete vědět, kde jsou, kam jedou, čí jsou to značky nebo SPZ. Pokud budete poslouchat v autě, možná uslyšíte, že právě vaše vlastní SPZ se prohánějí. to vám dává výhodu. Chystají se vás zastavit, ale nevědí, že to víte. Vyhledejte místo, kde se můžete rychle zbavit auta. Nebudou to očekávat ani na to nebudou připraveni. Pokud je vaše poznávací značka "bbg420", řekli by ,,dispečink, dejte mi [nějaká čísla, liší se to] 47" " pokračujte" "Bradley Bradley George čtyři-dva-oh, Bradley Bradley George čtyři-dva-oh," to jste vy. Řekne vaše jméno nebo jméno toho, na koho je auto registrované, a jestli je jeho řidičský průkaz platný nebo pozastavený a jestli má soudní příkaz k zatčení. Přemýšlejte rychle ( to je v USA 🇺🇸). Vykuř je a odkopni se, pokud je to v plánu. Uhýbání je nižší obvinění než držení za účelem prodeje.
Seru na to, řekl jsem to. Párkrát jsem policii úspěšně unikl. Jednou na víc než rok. Dal jsem jim cizí údaje, který jsem si zapamatoval, když mě zastavili, viděl jsem, jak někdo běží po dvoře, vyskočil jsem a vlezl do skříně a o 5 vteřin později probační úředník vyrazil dveře a moje těhotná nahá přítelkyně ležela sama v posteli. TO bylo neuvěřitelné štěstí / načasování. Bylo to před 26 lety