Nmakc Buying through escrow New seller Language 🇺🇸 Joined Sep 9, 2024 Messages 31 Reaction score 14 Points 8 Sep 10, 2024 #1 Mám 2 různé šarže amfetaminu jedna je silnější jedna slabší mohu je smíchat do jedné a jak, aniž bych ji zničil?
Mám 2 různé šarže amfetaminu jedna je silnější jedna slabší mohu je smíchat do jedné a jak, aniž bych ji zničil?
J Jimmyjohn48 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 6, 2024 Messages 33 Reaction score 6 Points 8 10 Sep #2 Rozpustit v destilované vodě a odpařením přivést zpět by bylo velmi dobré. Upvote 0 Downvote
Nmakc Buying through escrow New seller Language 🇺🇸 Joined Sep 9, 2024 Messages 31 Reaction score 14 Points 8 10 Sep #3 Omlouvám se za obtěžování, ale protože jsem nováček, chtěli byste mi to vysvětlit lépe, nebo pokud to není problém, mohu vám napsat pm, pokud máte čas, abyste získali kroky, jak to udělat, velmi si toho vážím, děkuji vám. Upvote 0 Downvote
Omlouvám se za obtěžování, ale protože jsem nováček, chtěli byste mi to vysvětlit lépe, nebo pokud to není problém, mohu vám napsat pm, pokud máte čas, abyste získali kroky, jak to udělat, velmi si toho vážím, děkuji vám.