- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 4
Ok to už je nějaký čas, co jsem prošel všechny tyto znalosti, ale já jsem tady a ujistěte se, že mám podrobné recie[t correct s zpět v den, kdy jsem dabled ve výrobě některých věcí a ten, který jsem se naučil dobře byl meth jsem se naučil anhidris amonia dope červené ad černé a další studené vařit jeden, že jsem se chystá jen zkusit pro jednoduchý obličej konfence nemusí jít k prodejci a dostat nic jen se postarat o mé návyky a to je to, ale im zasekl na detais.
1 unce NitroMethane GaI
2 Chmel číslo 9 pistolová modř 7 uncí
3 svařovací tyče oranžové hroty pro nichole
4 ? myslím, že je tam aktivovaný charchole, ale nejsem si jistý.
5 pevně zalepím víko vařím 12 hodin na vysoké teplotě a pak nechám 12 hodin odstát a vychladnout.
Po dokončení jsou dvě vrstvy, jedna horní, což je veškerý meth, který je třeba odříznout zespodu, spodní vrstvu vyhoďte a ujistěte se, že se vám nedostane do krystalu, může být jedovatý.
1 unce NitroMethane GaI
2 Chmel číslo 9 pistolová modř 7 uncí
3 svařovací tyče oranžové hroty pro nichole
4 ? myslím, že je tam aktivovaný charchole, ale nejsem si jistý.
5 pevně zalepím víko vařím 12 hodin na vysoké teplotě a pak nechám 12 hodin odstát a vychladnout.
Po dokončení jsou dvě vrstvy, jedna horní, což je veškerý meth, který je třeba odříznout zespodu, spodní vrstvu vyhoďte a ujistěte se, že se vám nedostane do krystalu, může být jedovatý.