Můj milý příteli, zcela chápu vaše smýšlení, ale pokud mohu, z celého srdce vám doporučuji, abyste se pokusil pochopit také základy a pak se u každé dokumentace týkající se léčiv prosím informoval o jevech spojených s přípravným procesem. Youtube je dobrý začátek také mě to nasměrovalo na správnou cestu vedle Vogelovy praktické organické chemie (je to velké .pdf nebojte se hodně vás to naučí) začněte pochopením obecných/anorganických základních pojmů pak přejděte k základním laboratorním technikám (rekrystalizace, destilace, acidobazická extrakce a samozřejmě samotná syntéza a další purifikační metody vakuová filtrace, vysolování, rozpouštědla, činidla atd...) pak musíte zvládnout zápis molekulových struktur a nomenklaturu (jejich pojmenování). Alprazolam je silný, a i když existuje poměrně nová horká metoda jeho jednoduché syntézy z dosažitelných prekurzorů (2-amino-5-chlor-benzofenon + 2-bromo-propionyl-chlorid + hydrazin + rozpouštědla a vybavení) laskavě doporučuji začít nějakými cvičnými pokusy před manipulací s nebezpečnými chemikáliemi a také nejprve vyrobit diazepam (protože je méně účinný a jste asi desetkrát méně ohroženi náhodným předávkováním), také nemusíte používat hydrazin, který je poměrně výbušný. Začněte s jednoduchými věcmi, jako je fluorescein, a propracujte se k amfetaminu tím, že si syntetizujete vlastní 2-fenyl-nitropropen a proč ne nitroethan (je to možná demotivující, ale je to něco, co všichni konfruntujeme), ostatně na bitchute.com je uživatel jménem ChemPlayer... sledujte jeho videa a učte se od něj praxi a používejte Vogela jako slovník pro Pihkal, který by měl být vaší biblí ke studiu alespoň do doby, než začnete vidět a chápat zákonitosti a co každý krok znamená (Saša odvedl skvělou práci tím, že vysvětlil každý důvod prováděných kroků). Bůh štěstí a hodně rychlosti!
P.S. Jsem si vědom toho, že sedativa jsou vaším cílem a upřímně doufám, že zbohatnutí není vaším plánem, ale zvýšení vaší hodnoty jako osoby, abyste byli důstojným potomkem Prométhea, GHB je mnohem jednodušší na výrobu sedativ, ale má své nebezpečí při používání.