Dobrý den všem, jsem tu nová. Mohl by se někdo z vás zkušených podělit se mnou a ostatními zájemci o nějakou dobrou a účinnou metodu, jak si doma vyrobit tento prekurzor efedrinu? Mám benzaldehyd, kvasnice, melasu a kbelík na alkoholové kvašení. Už nějakou dobu sbírám informace, mám přeložený patent (US6271008) do svého jazyka, stejně jako některé další studie, jsem na tento postup zvědavý, bohužel se v tomto pokročilém chemickém kódu nevyznám, mám rád, když jsou poznatky podány srozumitelně, a většina těchto studií je psána jazykem vědců, je těžké se dokopat ke konkrétním, uceleným informacím, a nerad bych něco pokazil tím, že bych něco dělal nepřesně, proto prosím, aby mě ti zkušení v této metodě vedli jako chápající rodič za ručičku krok za krokem. Věřím, že se to dá zjednodušit na návod v podobném stylu (preferovaná šablona příkladu):
Pro získání 100 g fenylacetokarbinolu (biotransformační metodou) je třeba:
1) Do kbelíku přidejte x mililitrů/gramů melasy, poté přidejte (x) gramů kvasinek
2) Po 24 hodinách přidejte (x) mililitrů/gramů benzaldehydu
atd.
Můžete mi pomoci tento návod přesně doplnit, aby mohl v budoucnu sloužit mně i dalším zájemcům o výrobu l-PAC? Nebo jsem přehlédl nějaké vlákno, které by mě mohlo snadno navést k řešení? Pomozte mi zjednodušit tuto záhadu. Zdravím vás!
Pro získání 100 g fenylacetokarbinolu (biotransformační metodou) je třeba:
1) Do kbelíku přidejte x mililitrů/gramů melasy, poté přidejte (x) gramů kvasinek
2) Po 24 hodinách přidejte (x) mililitrů/gramů benzaldehydu
atd.
Můžete mi pomoci tento návod přesně doplnit, aby mohl v budoucnu sloužit mně i dalším zájemcům o výrobu l-PAC? Nebo jsem přehlédl nějaké vlákno, které by mě mohlo snadno navést k řešení? Pomozte mi zjednodušit tuto záhadu. Zdravím vás!