Hledá se evropský chemik vyrábějící amfetamin pro své potřeby.

Status
Not open for further replies.

quantum

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ahoj, jsem rád, že jsem našel toto fórum. Byl jsem velmi aktivním členem na fóru dread speed, ale od té doby, co je nefunkční, jsem byl také odříznut.

Nejsem si jistý, jestli je to správné fórum a jestli jsou takové příspěvky vůbec vítány, ale rozhodl jsem se, že napíšu tento příspěvek, protože mi to už nějakou dobu vrtá hlavou a tohle vypadá jako nejvhodnější místo, kde se zeptat.

Jsem dlouholetý uživatel amfetaminu a potřebuji stálý přísun něčeho jako 100g za 1-2 měsíce.
Hledám někoho, kdo amfetamin vyrábí z první ruky a hlavně ho sám konzumuje. Hledám člověka, který si dá záležet a je dostatečně vášnivý a náročný na to, aby vyráběl vynikající, čistý a nakonec bezpečný produkt ke konzumaci především pro vlastní potřebu a praktikoval vysoké standardy v použitelném rozsahu.

Jak už jsem řekl, jsem dlouholetý uživatel amfetaminu, nikdy jsem nebral léky na předpis atd. a vždy jsem si je obstarával na dw nebo na ulici. Poslední roky jsem svědkem neuvěřitelně podivných věcí ve většině toho, co si obstarávám, a nebudu lhát, že jsem čím dál podezřívavější a paranoidnější vůči většině věcí, které se mi dostávají do rukou, zejména vzhledem k tomu, jak se rozpoutalo peklo s léčivy, přičemž nejlepším posledním příkladem jsou velmi pochybné injekce genové terapie a co všechno by mohly agentury na tři písmena a další agenti transhumanistické agendy, kteří se snaží do našich těl protlačit čím dál víc.

Jinak jsem za poslední dva roky udělal více než 30 objednávek a zatím jsem nenašel spolehlivého dodavatele. Zdá se, že žádný evropský dodavatel, včetně významných a vysoce ceněných jako GordonAlles, Amaguetesiegel, NLK a další, nemá vůbec žádnou konzistenci, a to vedlo k nekonečné spotřebě v podstatě náhodné a téměř vždy neuvěřitelně toxické látky po dlouhou dobu. Dokonce i důkladné mytí velkorysým množstvím horkého bezvodého acetonu se zdá, že už to nestačí, protože zřejmě většina dnešních plnidel/reziduí není rozpustná v acetonu a mně nezbývá nic jiného, než si způsobovat neustálou každodenní spoušť v žaludku a střevech, a.. Také se mi pod kůží udělalo pár sraženin podobných kouli, které jsou zcela jistě způsobeny každodenní konzumací posledního amfetaminu, který mám v ruce. Jeho bylo stále více znepokojující, jak čas pokračuje a já jsem požití všech druhů náhodných chemikálií po delší dobu, to je důvod, proč jsem se rozhodl vytáhnout spoušť a provést tento příspěvek, protože jsem byl v takové zoufalé pozici na nějakou dobu teď ..

Pokud existuje nějaký chemik, který se nachází v Evropě a vyrábí relativně skromné kvality pro svou vlastní spotřebu nebo své vnitřní kruhy, prosím, kontaktujte mě jakýmikoliv prostředky v případě, že jste ochotni dodat mi bezpečný pro konzumaci amfetamin. Prosím, nechápejte mě špatně, nehledám zejména obyčejného prodejce, ale člověka, se kterým můžeme navázat blízké a dlouhodobé přátelství a upřímně si vzájemně pomáhat v možných směrech. Momentálně nejsem v situaci, kdy bych mohl velkoryse připlácet, jak se mi chce, ale jsem vděčný a loajální člověk a doufám, že budu moci tuto neuvěřitelnou laskavost tak či onak někdy vrátit...

Děkuji za přečtení, doufám, že ten správný člověk přijde k tomuto příspěvku.
V každém případě vám všem bůh žehnej.
Zůstaňte v bezpečí

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Podívejte se na všechny inzeráty v BB Marketu. Najdete tam výrobce amfetaminu. Výrobci zpravidla nemají mnoho času na vyhledávání takových příspěvků na fóru. Zkuste vyvinout úsilí a najít dodavatele na vlastní pěst.
Pokud vám někdo nejdříve nabídne, abyste si něco koupili, je na 99 % pravděpodobné, že jde o podvodníka.

Status
Not open for further replies.