Věc, která mě na mnoha mezinárodních stránkách zneklidňuje, je očekávání, že kupující bude od začátku nakupovat ve velkém. Například na trhu s bydlením bych nikdy nekoupil ve velkém, aniž bych nejprve obdržel vzorek zdarma nebo alespoň koupil malé množství či zaplatil pouze za dopravu. Tak přinejmenším vím, že prodejce je kompetentní v přepravě a že výrobek je přijatelný. U látky, o kterou mám zájem, mi pro začátek stačí 5-10 gramů. Je zřejmé, že množství se bude časem zvyšovat. Ale když jsem dával tykadla, prodejci se mě snažili přimět ke koupi kg nebo 5kg množství. Jak se na to dívám já, je pro nás oba lepší zjistit, jestli 5-10gramů dojede na místo určení, množství času na přepravu, tipy, které bych mohl dát prodejci pro budoucí zásilky, které nemusí znát (nepsat adresy ručně, vakuově uzavřít nebo použít vzduchotěsné kontejnery a následně mylar atd). To jsou věci, které bych chtěl ujistit během malého množství lodí, které by si obě strany mohly dovolit ztratit n změnit dopravu na další náklad, spíše než jen odeslání kg n jsem mimo Crypto, prodávající je mimo budoucí nákupy, pokud se dělají reship atd . Myslím, že to je důvod, proč ppl milují escrow na trzích dw tolik.