Question Výrobce mi prosím odpovězte!

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Ahoj, má výrobce dobrou ziskovou marži, stojí za to riskovat a začít podnikat? Díky, lidi

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
Výrobci mají samozřejmě maximální zisk a kontrolu nad kvalitou výrobků.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Děkuji za laskavou odpověď na můj dotaz! Poslední otázka by zněla, kolik by činil počáteční kapitál, pokud se mohu zeptat.

View previous replies…

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
Začít můžete se sadou laboratorního skla (200-300 eur) a sadou chemických činidel za 500-1000 eur.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Omlouvám se, že vás opět obírám o čas, ale řekněme, že mám k dispozici 10 až 100 tisíc eur, které mohu investovat jako počáteční kapitál. Bylo by to zbytečné, když jste říkal, že lze začít s 1k3?

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
common sens je vše, co potřebujete k tomu, abyste si na tuto otázku odpověděli sami

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
Je třeba začít od nejjednodušších věcí a postupně zvyšovat úroveň, složitost syntézy a objem výroby.

V rozpočtu 100 tisíc můžete zřídit dobrou laboratoř s ventilací, reaktorem, nutch filtrem a velkým množstvím činidel. Předtím si však musíte osvojit základní dovednosti.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Milujte se! Kdybych vám mohl dát spropitné za pomoc, udělal bych to hned. Ještě jednou děkuji!

Emeliaa

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Myslel bych si, že obchodníci dostávají největší kus, přinejmenším v oblasti výroby kokainu/heroinu.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
72
Vaření velkých šarží není tak zábavné, abyste si mysleli, že to děláte, a peněžní náklady jsou vyšší, pokud bych měl na výběr vrátit se do bodu, kde jsem začal, nebyl bych nejpracovitějším člověkem z celého řetězce, a zisky jsou nižší než u velkých prodejců, kteří mohou koupit vaše velké šarže, et konečné problémy jsou větší než cokoli živého, co jste měli.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Není to tak snadné, jak by si lidé mohli myslet, mnoho věcí se může pokazit, musíte vzít v úvahu spoustu faktorů a vždycky s něčím bojujete, velmi stresující

Emeliaa

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
V podstatě stejně jako život sám.

View previous replies…

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Nemůžete se nechat zavřít na dlouhá léta do vězení jen proto, že pracujete na plný úvazek.

Emeliaa

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Pravděpodobně ano, můžete. A to velmi dlouhá léta za sebou))

Emeliaa

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Přestože udržování zaměstnání na plný úvazek může skutečně snížit pravděpodobnost uvěznění, je důležité si uvědomit, že legální zaměstnání nezaručuje imunitu před uvězněním. I osoby, které jsou spořádanými občany a mají stálé zaměstnání, se mohou zaplést do právních problémů nebo čelit uvěznění v důsledku různých faktorů, jako jsou neoprávněná obvinění, systémové předsudky v systému trestního soudnictví nebo nepředvídatelné okolnosti. Ačkoli tedy práce na plný úvazek může zajistit stabilitu a snížit vystavení trestné činnosti, neeliminuje potenciální riziko uvěznění. Řešení systémových problémů v rámci právního systému, prosazování spravedlivé a nestranné justice a podpora iniciativ, které podporují rehabilitaci a prevenci kriminality, jsou zásadními kroky k zajištění spravedlivé a rovné společnosti pro všechny.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Opravdu srovnáváte výrobu drog a styk s lidmi, kteří páchají podobné trestné činy, s prací na plný úvazek? Myslíte to vážně? Samozřejmě že existují určité okolnosti, které nemůžete předvídat, a jistě můžete být falešně obviněni, ale výroba drog je opravdu závažný trestný čin a policie po dealerech a výrobcích drog aktivně pátrá. Tohle přirovnání je prostě blbost a svědčí o tom, že s tímto druhem práce nemáte příliš zkušeností.

Last edited:

Emeliaa

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Ano, skutečně. A ze své zkušenosti vám mohu říct, že jste mladí a ambiciózní a to je dobře. Nicméně bych vám poradil, abyste otevřeli svou mysl, vystoupili ze škatulky, přepnuli svou představivost a zjistíte, že někdy stojí za to se dohodnout a nesouhlasit. Ne vždy totiž poznání vychází z moudrosti druhých. Často vychází z vlastní životní zkušenosti. A já vám ji ponechám, abyste na ni přišli sami, po linii života.
A co se týče mých zkušeností, mohu vám říci, že je mi přes 45 let a mé zkušenosti v rámci této obchodní linie začaly právě před 26-27 lety. Vaše zkušenosti jsou samozřejmě mnohem větší, nicméně ani ty moje nejsou tak mizerné.
Ale vážím si vašeho názoru. Děkuji, že jste se s námi o něj podělil!

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Jen člověk bez zkušeností v tomto oboru může srovnávat obchod s léky s prací na plný úvazek. "že jsi mladý a ambiciózní" děkuji za tato hřejivá slova, je to od tebe milé, jsem velmi mladý a ambiciózní, dobudu svět!

"I`m over 45 years old and my experience within this business line has started just about 26- 27 years ago." opět ukazujete nedostatek zkušeností sdílením zbytečných informací. Možná lžete, pak je to dobře.

Emeliaa

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Lol! Pokračujte! Ještě se musíte naučit spoustu lekcí, neztrácejte čas! )) Jak začínáš ztrácet přehled.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Jo, díky za cenné rady, ještě mám spoustu času, když jsem šestnáctiletý kluk a dělám hlouposti.