Question Maximální velikost syntézy/výroby pro jednu osobu?

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Zajímalo by mě, jak velká může být něčí laboratoř a jaké množství může zvládnout, co se týče hmotnosti, pouze s jedním člověkem. Konkrétně amfetaminy

Existuje stará, na internetu snadno nalezitelná stránka o výrobě metamfetaminu ve velkém měřítku, která zřejmě zvládala několik kilogramů najednou.

Zajímalo by mě, jak velkého množství lze dosáhnout bez poháněných zařízení, jako jsou vysokozdvižné vozíky, a skleněných nebo ocelových reaktorů.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
212
Deals
3
Dobrý den,

Ježíši Kriste, kde se všichni ti lidé berou?

Máte nějaké zkušenosti z pracovního života?

Vaše otázky závisí na osobě, která úkol plní.

Jeden člověk zvládne jen 100 g, jiný 2 kg.

Stačí začít číst zkoušet a zjistit.

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Tedy samozřejmě záleží na zkušenostech, znalostech atd. Ale v určitém okamžiku se objeví fyzická omezení, která buď vyžadují více lidí, nebo zařízení s pohonem.

Abych byl možná stručnější, za předpokladu, že je člověk průměrný chemik, jaká je obecná maximální velikost, kterou může při syntéze zvládnout? Z mého hledání se zdá, že je to několik kilogramů.

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
164
Vše samozřejmě závisí na znalostech, způsobu syntézy a prekurzorech. Za den můžete vyrobit jak 100 g, tak 100 kg.
Proto musíte být konkrétní... jaké máte prostory a jaký rozpočet máte na investice do prekurzorů a vybavení.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
212
Deals
3
V tomto případě vám dávám za pravdu.

Například já sám nejsem chemik. Ale moje každodenní práce vyžaduje, abych byl velmi organizovaný, samostatný a vysoce vzdělaný.

S mým současným nastavením mohu každý den vyrobit 1,5 kg.

Kdybych investoval do větší laboratoře s větším vybavením, nepočítaje v to chemický reaktor, mohl bych vyrábět 5 kg každý den.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Doslova tuny, pokud máte prostor pro několikapatrový reaktor o hmotnosti 2-4 t. Budete však muset být fit, bude to hodně nahoru a dolů po schodech samo.